Analiza i sinteza / Sasvim osobno

Da mogu napisati par riječi koje me opisuju, vjerojatno bi napisala one suprotne. Analiza i sinteza na moj, sasvim osoban način.

addtolove_dan_zena_2016_2

Imam istančan osjećaj za pravo i krivo, pogotovo u svom području interesa i rada. Volim biti točna i na vrijeme, ali što sam starija to mi sve manje to polazi za rukom.

Ljudi često misle kako sam hladna i ne zainteresirana. Nisam nužno J. Mogu tako djelovati na prvu ali sam vrlo društveno biće.

Nerado pokazujem emocije, pogotovo ako se radi o toplim ljudskim emocijama. Nije da ne osjećam, samo ne ispoljavam.

EDT_Dan_Zena_2016_addtolove_2

Imam popise za sve. Protokole i procedure za apsolutno sve što možete zamisliti. Volim kada sve ide svojim redoslijedom, ali jako dobro radim pod pritiskom i u stresnim situacijama.

 

EDT_Dan_Zena_2016_addtolove_3

Nemam problem reći ljudima što mislim ali najčešće ne izražavam svoje mišljenje o bitnim stvarima. Držim ga za sebe, pogotovo ako mislim da ću nekoga povrijediti. S druge strane, šutim i trpim i ako me netko dotakne na krivi način, onda iz mene lijeva kao iz kabla ali ne dopuštam niske udarce – sebi ni drugima.

 

Sretan vam svima Dan žena.

 

xo, Maja


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

 1. Andrea

  10 ožujka

  Ovo mi je jedan od najljepsih postova koja sam vidjela u zadnje vrijeme! Predivne fotke, predivno lice i predivan tekst <3

  Andrea
  http://www.squaremileofstyle.com

  • Maja

   10 ožujka

   Draga Andrea, hvala ti do neba i nazad <3

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove