READING

OLIVAL Čičak ulje za kosu / recenzija

OLIVAL Čičak ulje za kosu / recenzija

Isušena i ispucala kosa česta je pojava, a o razlozima možemo naširoko i naveliko raspravljati. Olival je nedavno stavio naglasak na njegu kose i to proizvodima iz dvije linije – Avokado i Čičak linije. Obje linije sastoje se od šampona za pranje kose i ulja za njegu kose. Avokado linija namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi dok se čičkova linija koristi kao saveznik protiv ispadanja kose i prhuti. U današoj recenziji provjerit ćemo kako radi Olival čičak ulje za kosu.

Je li čičak stvar prošlosti?

Odluku o tome koje proizvode želim isprobati temeljila sam na jednoj divnoj uspomeni kupaonskog ormarića moje bake. Možda su vaše bake i prabake, poput mojih, imale u svojim ormarićima za pranje kose ravno dva proizvoda, šampon od čička (ili šampon od koprive) i ulje od čička. Pomislila sam kako je čičak stvar prošlosti i tko još koristi čičak pa sam htjela provjeriti za čime su to žene bile lude prije nekoliko desetaka godina. Olival čičak ulje za kosu ima opak comeback!

olival_cicak_ulje_za_kosu_protiv_opadanja_kose_addtolove

Plastična bočica

Baka je držala čičkovo ulje u staklenoj bočici, a modernije verzije dolaze u plastičnim bočicama. Volim bočice koje me na prvu mogu prevariti svojim izgledom. Kad god gledam bočicu pomislim kako se radi o staklenoj bočici. I svaki put kada bočicu uzmem u ruke podsjetim se da nije staklena. Obzirom da nije staklena, vrlo je lagana. Također, volim pumpice kod ulja za kosu. Jednostavnije je.

Njega i definicija

Pitanje od milijun dolara za sve kovrčave cure je kako definirati kovrče da poprime jednolik izgled i da su elastične? Za to uglavnom koristim više proizvoda i ulja nisu na popisu jer smatram da su više njegujućeg tipa. Kod Olival ulja od čička je to malo drugačije. Radi svoje gušće i teže teksture, definira kovrče jako dobro. Istisnem nekoliko pumpica u dlan, lagano zagrijem među dlanovima i prođem kroz vrhove kose.

Miris pudera

Znate već svi da „otkidam“ na miris pudera i baršunaste, tople note stoga nije čudo da je ovo ulje jedino u upotrebi trenutno. Nakon pranja kose nanesem malo na vrhove i ujutro se probudim s najmirisnijom kosom ikad!

Rast i razvitak…kose

Može li vam pomoći oko rasta kose, to vam nisam u mogućnosti reći jer nisam primijetila da mi je kosa nešto pošteno narasla u ovih mjesec dana koliko koristim šampon i ulje. Kosa je poprilično meka, super mirisna i sjajna. Voljela bih kada bi i šampon imao ovaj puderasti miris ulja. Onda bi definitivno bio jedan od najdražih šampona.

Dodatna njega i intenzivna hidratacija može se postići kratkim tretmanom od 30 minuta. Uključuje čičkovo ulje koje se nanosi na suhu kosu, drži pod ručnikom ili folijom 30 minuta i zatim ispere čičkovim šamponom. I to je to!

Poželite li nabaviti čičkovo ulje ili šampon, cijene su super pristupačne. Šampon je 27,90 kuna a ulje za kosu 28,90 kuna.

Za više informacija posjetite www.olival.hr

 

 

Proizvodi ustupljeni za recenziju.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove