READING

John Masters Organics / Cink kadulja šampon

John Masters Organics / Cink kadulja šampon

Od pojave prvih znakova peruti i iziritiranog suhog vlasišta, prošlo je jako dugo. Godine su tu u pitanju, a moje sagledavanja činjenica i dijagnosticiranja pravih problema je uvijek ostajalo nekako po strani. Suho vlasište, pojava peruti, upaljeno tjeme, nesnošljivi svrbež… umalo sam odustala od ideje da je moguće imati kosu i tjeme bez problema. Nisu mi puno pomogli niti razni savjeti, prirodne kozmetike ni skupocjeni šamponi u borbi s napasti modernog doba – seborejom.

Inače, moj oporavak vlasišta krenuo je s Alba Botanica Gardenia šamponom koji je znatno umirio moje vlasište ali i dalje nije bio rješenje problema. Tako sam ovom prilikom isprobala John Masters Organics šampon od cinka i kadulje. U prilog ide i činjenica kako je ovo jedan od JMO najbolje prodavanih proizvoda!

John_masters_organics_zinc_sage_shampoo_conditioner_2

Da je ovo najmanje agresivan šampon koji sam isprobala na svojoj kosi govori i činjenica da mi je tjeme potpuno čisto. Nema upale, nema svrbeža, iritacija, čak i ako ne operem kosu u svojim redovitim terminima (što je za mene svaki drugi dan), tjeme je i dalje pod kontrolom. Ugodan miris šampona jedna je od pozitivnih strana cijele ove priče. Miriše po medu, izgleda kao tekući med i nakon nanošenja se čak niti ne zapjeni puno na kosi. Iako je miris ugodan i ponekad bi čak i voljela biti tako medena, miris se ne zadržava dugo na kosi.

Problemi sa seborejom su se počeli širiti preko čela prema licu, ali sam s ovim šamponom to zaustavila. Crvenila na prijelazu linije kose i lica više nema. Prije sam morala te dijelove dodatno hidratizirati radi nanošenja šminke, sada više niti to ne moram. Tjeme je izliječeno. Bez pretjerivanja, moje tjeme se ovako nije osjećalo niti ponašalo godinama. Koristim ga nešto više od mjesec dana i nadam se da me neće razočarati u budućnosti. Nisam imala nikakve pauze u korištenju šampona, tako da vam ne mogu reći vrate li se simptomi ili ne.

Navodi se kako je ovo kombinacija šampona i regeneratora, no mojoj suhoj kosi ipak je potrebna dodatna njega, tako da koristim dodatni regenerator i masku po potrebi ili jednom tjedno.

U jedno sam sigurna, od ovog šampona se ne odvajam.

John Masters Organics bočica od 250 ml (na koju dugu kosu) traje i nešto više od 2 mjeseca. Cijena je 179 kuna. JMO Hrvatska je prilagodio svoje cijene inozemnom tržištu tako da više nemate brige oko nabavljanja JMO proizvoda preko granice. Jeftinije prolazite ako ih kupite kod nas! Sve informacije i popis sastojaka možete pronaći na webu!

 

John_masters_organics_zinc_sage_shampoo_conditioner_1


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

  1. Boris

    29 travnja

    Nažalost cijena ovog šampona vratila se na onu staru od prije nešto više od godine dana i sada je 199kn. Žalosno je što to rade, ponajprije meni kao stalnom kupcu. Hvala Bogu svijet je danas globalno selo pa zahvaljujući prijateljima iz New Yorka znam kako se kreću cijene tamo i mogu samo reći da nije fer. Vidio sam i neke druge blogere kako hvale naše zastupnike za Masters kako je kod nas cijena Mastersa najjeftinija u Europi…e pa više nije, a ovim provokacijama iritiraju jer smo sada u EU, a cijene non stop podižu. Kada smo kod ovog šampona meni nije pomogao iako miriše božanstveno. Najdraži mi je citrus neroli regenerator, a koristio sam i ružmarin i metvicu i lavanda i avokado kao i tretman za masažu vlasišta. Znači imam iskustva s ovim brandom i moje najveće kritike idu dobavljaču koji je vratio stare cijene. Znači nema opravdanja za to i točka. Pozdrav!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove