READING

PRO FIBER protokol – revolucija u njezi kose...

PRO FIBER protokol – revolucija u njezi kose / L’Oreal Professionnel

Nakon 15 godina istraživanja i 15 patenata, 5 godina nakon zadnje velike revolucije u području boja za kosu INOA, L’Oréal Professionnel napravio je revoluciju u području njege kose – PRO FIBER protokol.

14

Isprobala sam prvi profesionalni protokol za obnavljanje i dugotrajnu njegu kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. Poseban je po svom molekularnom kompleksu APTYL100, tehnologiji koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklanjala prvim šamponiranjem.

APTYL100 aktivira se svakim šamponiranjem, čak do 4 šamponiranja, iznova i iznova. Rezultat traje i do 6 tjedana zahvaljujući 6 monodoza „RE-CHARGE“. Ja sam svoj tretman isprobala u zagrebačkom frizerskom salonu Freeze.

19Freeze garancija izvrsnosti

20

Simptomi – ljenčina koja ne ide kod frizera

Posjet salonu ali i prvi korak u postizanju zdrave i njegovane kose je dijagnoza. U frizerskom salonu dobit ćete svoj mali kartonić na kojem se nalaze podaci o vašoj kosi.

2Kartonić koji sadrži sve tajne vaše kose

 

Moja kosa je prilikom isprobavanja tretmana bila u jako lošem stanju. Jako sam neodgovorna osoba koja ne voli ići kod frizera. Cijelo vrijeme sam se tješila kako imam toliko dugu kosu da jednostavno mogu izbjegavati odlazak frizeru godinu dana. I ostalo je na razini toga da se tješim jer sam u stvarnosti imala zbilja oštećenu kosu, iznimno ispucanih vrhova, očajnu dekoloraciju, oksidativnu boju i pramenove koji su jednostavno dali svoje.

4

 

Ja sam Maja i moja kosa je tanka

Iznenadila sam se kada sam saznala da imam tanku kosu. Kada imate količinu kose koju imam ja, koja je pritom prirodno kovrčava, nekako ne razmišljate da imate tanku kosu. Unatoč tomu što je kosa tanka, i dalje nije bila krhka. Elastičnost joj je bila dobra. Makar nešto pozitivno u cijeloj priči.

3

Dijagnoza – treba mi rekonstrukcija

Na temelju svih provjera rezultati su došli pozitivni – imam najgori i najveći mogući stupanj oštećenja i potreban mi je PRO FIBER Reconstruct. Šok i nevjerica! Šalim se, nije bio šok i bilo nam je svima očito da su mi vrhovi u očajnom stanju, samo je bilo pitanje hoće li lijek raditi.

15

Nakon dijagnoze slijedi šampon ovisno o stupnju oštećenja kose: za kosu s oštećenom kutikulom upotrijebit će RECTIFY, za obnavljanje oštećene kutikule i korteksa upotrijebit će RESTORE, a za obnavljanje jako oštećenog korteksa upotrijebit će RECONSTRUCT.

5

18

Nakon prvog ispiranja kose frizer će upotrijebiti profesionalnu tehniku slojevitog nanošenja, što znači da ovisno o stupnju oštećenja na dužine kose nanosi odgovarajući koncentrat.

11

9

Na koncentrat se nanosi maska za dugotrajnu njegu. Pravilno doziranje je ključno, a u tu svrhu L’Oréal Professionnel razvio je tehničku žličicu.

10

16

8

Nakon vremena djelovanja od 5 minuta, frizer ispire kosu po drugi put i završava protokol s prilagođenom njegom RECTIFY, RESTORE ili RECONSTRUCT.

17

Završni rezltat je pravo iznenađenje! Vrhovi su bili vidno nahranjeni i iako nisu bili u savršenom stanju, na dodir su bili svilenkasti i zaglađeni. Mislim da je ovo bio najbolji test za ovakav tip proizvoda jer su moji vrhovi bili kriminalno loši.

23

Nastavila sam rutinu kod kuće, potrošila sam jednu kuru koja je trajala 5 tjedana, nakon čega sam trebala ponovno u frizerski salon, ali nisam. Dodatni bonus i izgovor više – ošišala sam se tako da sam se rješila tih groznih vrhova. Pro Fiber protokol je zbilja djelotvoran u borbi protiv oštećenih vrhova i preporučam ga svima koji imaju izrazito oštećenu kosu.

 

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove