READING

Afrodita marmelada za tamnjenje / recenzija

Afrodita marmelada za tamnjenje / recenzija

Ja nisam stigla do obale i mora ali znam nekoga tko jest i tko je idealan za ovu Afrodita recenziju.

Draga mi prijateljica Ruth ima oko za plaže, morske radosti i pokoji koktel ali se ispostavilo kako ima i odličan ukus za ljetne proizvode koji su must have za sve „sunčače“ (ljude koji se vole sunčati).

Tako Ruth može nabrojati nekolicinu odličnih pekmeza i marmeladi, sprejeva sa zaštitnim faktorom ali i onih bez faktora za nekoliko sekundi. Zna ih napamet kao abecedu! Isprobala ih je ravno SVE, neki su joj draži a za nekima nije luda niti najmanje. I sve vam ovo pišem i duljim ovaj uvod ne bi li uvidjeli kako je Ruth apsolutna carica u sferi tamnjenja prirodnim putem.

ruthRuth, kraljica tamnjenja

Kako sam znala da Ruth ide na godišnji zamolila sam ju da ponese Afrodita marmeladu i suho ulje za tamnjenje i da mi javi dojmove kako bi ih mogla prenijeti i vama. Odmah na početku se Ruth oduševila jer svemir je predivno mjesto i taman joj je Afrodita marmelada došla prije nego ju je kupila u drogeriji.

afrodita_addtolove_marmelada_suncanje_recenzija

„Koža mi je super mekana čak i nakon cjelodnevnog kupanja! Niti jedna marmelada nije baš preživjela kupanje, tuširanje i pranje cijeli dan. Vrlo je hidratantna i imam osjećaj da ne moram stavljati ništa na kožu nakon što se vratim s plaže i istuširam.“

afrodita_addtolove_marmelada_suncanje_recenzija_1

Ruth navodi da marmelada ima boju i ta boja se ravnomjerno nanosi. Osim što se ravnomjerno nanosi također se brzo upija tako da ne ostavlja fleke po odjeći i ručnicima.

Nakon prvog dana nanošenja i korištenja Ruth nije primijetila nikakve velike razlike i mislila je da sama marmelada nije baš učinkovita, ali nakon slijedećeg dana dobila je dojam koliko je zapravo potamnila. Nakon što se vratila u Zagreb svi prijatelji su joj rekli da je jako potamnila.

afrodita_addtolove_marmelada_suncanje_recenzija_3

Za večernje izlaske Ruth je iskoristila suho ulje koje joj je dalo dodatni sjaj i predivan tropski miris.

Za kraj se Ruth morala vratiti u sparni Zagreb, odraditi nešto posla ali je prvom prilikom pobjegla nazad na obalu!

afrodita_addtolove_marmelada_suncanje_recenzija_2

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove