READING

Afrodita kozmetika SPA linija s jagodama / recenzi...

Afrodita kozmetika SPA linija s jagodama / recenzija

Neka zamiriše po jagodama uz nove Afrodita kozmetika proizvode iz 100% SPA linije proizvoda!

Kozmetika Afrodita početkom je godine na tržište izbacila dva nova proizvoda u sklopu 100% SPA linije. Tako su se u konkurenciji proizvoda za njegu tijela našli piling za tijelo i mousse za njegu tijela. Oba proizvoda mirišu po djetinjstvu i jagodama, a osim divnog mirisa krasi ih i kombinacija prirodnih sastojaka poput kakao i karite maslaca, ulja makadamije i vitamina E.

100% SPA peeling+mousse jagoda WEB copy

Miris jagode – plus ili minus?

Ovaj opojni i poprilično slatki miris jagode vraća me daleko u vrijeme tamo negdje prije osnovne škole, kada se naveliko žvakalo hubabuba žvake, one roze velike od kojih sam mogla napuhati kilometarske balone. I imale su okus po jagodama. Ili one chupachups lizaljke od jagode…to su ti mirisi djetinjstva. Iako, ponekad miris jednostavno smeta do te mjere da proizvode ne možete koristiti.

I da, istina je da koliko god ja osobno uživala u kvalitetnim proizvodima, miris je iznimno važna komponenta. Nebrojeno sam puta napisala kako nisam ljubiteljica slatkih mirisa, intenzivnih nota i proizvoda koji mirišu po hrani, pogotovo kada su u pitanju proizvodi za njegu kože tijela. Naime, takav tip proizvoda jednostavno mora zadovoljiti sve moje prohtjeve jer je u konačnici to miris koji se zadržava na koži cijeli dan i koji se transferira na odjeću.

Miris jagode kod ovih proizvoda je intenzivan, i kombinacija je jagode i šlaga ili jagode i mlijeka. Pomalo citrusne note jagode nadopunjuju se nešto mekšim notama koje daju slatkoću. Nakon nanošenja se gubi ta punoća mirisa te se on pretvara u laganu parfemsku verziju jagode. I tu me miris osvojio.

Snažna hidratacija uz laganu teksturu    

Zvuči pomalo filmski ali istinito. Kod ovako dugotrajnog i hidratantnog proizvoda očekujete i nešto gušću, kompaktniju i „ozbiljniju“ teksturu, ali mousse je to u pravom smislu riječi – lagana i prozračna pjena. Bezmasna tekstura brzo se upija u kožu, a koža ostaje meka i podatna satima nakon nanošenja.

afrodita_100_spa_body_mousse_jagoda_strawberryAfrodita kozmetika 100% SPA mousse za tijelo od jagode

afrodita_100_spa_body_mousse_jagoda_strawberry_tekstura_textureAfrodita kozmetika 100% SPA mousse za tijelo od jagode – pjenasta tekstura

Piling prije hidratacije

afrodita_100_spa_body_scrub_jagoda_strawberryAfrodita kozmetika 100% SPA piling (scrub) za tijelo od jagode

Afroditin scrub za tijelo dođe kao uvertira pahuljastom mousse-u. Kako bi naša koža kvalitetno upila sve blagodati razno raznih kremica, potrebno ju je s vremena na vrijeme lišiti odumrlih, nakupljenih stanica koje samo sjede na površini kože i sprječavaju pravilnu apsorpciju dobrih tvari. Tome služe pilinzi odnosno scrubovi za tijelo. Afrodita piling za tijelo drugačiji je od raznih generičkih pilinga utoliko što za mehanički piling koristi prirodni abraziv – koštice marelice.

afrodita_100_spa_body_scrub_jagoda_strawberry_swatch_closeup_texture_teksturaAfrodita kozmetika 100% SPA piling (scrub) za tijelo od jagode – zrnca koštica marelice

Pretvara se u laganu pjenu prilikom masiranja i nije nužno za ozbiljniji piling. Ovo je tip pilinga koji možete koristiti više od jednom tjedno upravo zato jer je nježan i hidratantan.

 

 

Preporučila bih vam ovu kombinaciju proizvoda jer su zbilja izvrsni i ono najbolje – lako dostupni. Cijena proizvoda također vrlo lijepa – mousse i piling možete pronaći po preporučenoj cijeni od 43,99 kune.

Uživajte u jagodama, ipak je proljeće!

 

 

Proizvodi ustupljeni za recenziju


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove