READING

NIVEA Q10 dnevna i noćna krema / recenzija

NIVEA Q10 dnevna i noćna krema / recenzija

Nemam naviku često pisati o preparativnoj kozmetici jer sam uvijek nekako zbrda-zdola sa svim tim kremicama, ali sam odlučila s vama danas podijeliti recenziju dva vrlo pristupačna NIVEA Q10 proizvoda za njegu kože.

nivea_q10_dnevna_krema_addtoloveNIVEA Q10 dnevna krema

Kako mi je koža svaki dan u različitom raspoloženju, volim koristiti iste stvari za lice i teško se odvajam od svoje rutine njege. Situacija je nešto malo drugačija posljednjih 5 mjeseci od kada koristim Nature’s Bounty dodatke prehrani za kožu, kosu i nokte. Koža mi je manje suha, suhi dijelovi su mi manje vidljivi i nema onih napasnih ljuskica koje su svim suhokošcima (not a word) vrlo dobro poznate. Kako je promjena u kvaliteti kože posebno vidljiva, odlučila sam dati priliku NIVEA Q10 dnevnoj i noćnoj kremi za lice.

Dodatni bonus za moju ćudljivu kožu je bilo i toplo ljetno vrijeme koje nije izvlačilo svu hidrataciju iz kože, tako da je dnevna NIVEA Q10 krema odlično njegovala i hranila kožu, čineći ju doista blistavom. Cijelo ljeto nisam imala problema sa suhim dijelovima i ljuskicama.

nivea_q10_nocna_krema_addtoloveNIVEA Q10 noćna krema

 

Konzistencija dnevne kreme je ugodna, nije prelagana i nije premasna. Po mom mišljenju bolja je za suhu i zrelu kožu. Ulazim u treće desetljeće i nemam apsolutno ništa protiv malo pomoći oko bora i borica prilikom čega se NIVEA krema izvrsno uklopila u rutinu. SPF15 bio je idealan za ljetno vrijeme. Unatoč faktoru, krema nema miris koji tipično kreme s faktorom imaju, što je u mojoj bilježnici ljepote veeeeeliki plus. Nije komedogena i pore su ostale u istom stanju. Znam da me NIVEA neće (nužno) poslušati, ali bilo bi mi puno draže kada bi i ova verzija imala tipični plava nivea miris, kao njezina noćna verzija. Nažalost potrošila sam ju prije jeseni tako da ne znam na koji način njeguje kožu koja je izložena većim temperaturnim promjenama.

addtolove_nivea_q10_dnevna_krema

Noćna NIVEA Q10 krema definitivno je jedan od favorita među noćim kremama. Gušće je i bogatije teksture i zadržava se na koži neko vrijeme, tako da ju nanosim otprilike dva sata prije spavanja. Na ovaj način sam sigurna da ću joj dati dovoljno vremena da se upije. Primijetila sam da, iz nekog meni nepoznatog razloga, umanjuje upalne procese i crvenilo tijekom noći. Vjerujem da je tu u pitanju i sam proces regenracije kože, ali da krema pomaže, vjerujem da pomaže. Koža je po buđenju predivno meka i njegovana tako da mi je jutarnja rutina samo nastavak na kvalitetnu noćnu rutinu. Ako patite na plava nivea miris, vijest da noćna krema miriše tako će vas obradovati! Jep, pun pogodak! Ostalo mi je još malo noćne kremice i izvrsno radi u ovim vremenskim neprilikama koje nam donosi jesen i zima.

addtolove_nivea_q10_nocna_krema

Ako razmišljate o novim kremama i novoj rutini, svakako preporučam da razmislite o NIVEA Q10 noćnoj kremi.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove