L’oreal Lumi Magique tekuća podloga recenzija

0 Posted by - Kolovoz 6, 2012 - Recenzija

Svi su ludi za ovom podlogom, a vi u nastavku provjerite jesam li i ja 😀

Magi Lumi (malo ću ju prekrstiti) dolazi u staklenoj bočici od 30 ml i na vrhu ima pumpicu za jednostavnije doziranje i korištenje proizvoda. Cijena ovog proizvoda je 117 kn u drogerijama.

Nijansa koju koristim je C2 Rose porcelain, odnosno kao i inače, najsvjetlija nijansa u rangu. Iako je na swatchu u debljem nanosu žućkastog podtona, zblenda se u kožu i postane gotovo neutralno.

Prekrivanje ove podloge je srednje i najbolje se blenda sa bockalicama, dok F80 u ovom slučaju upije previše proizvoda.

Ovo je podloga iluminirajućeg karaktera tako da licu daje zdrav izgled i sjaj. Iako meni osobno nakon kratko vremena sjaj postane pretjeran.

Jako lijepo sjeda na kožu i ne ističe pretjerano suhe dijelove na licu. Prethodno je potrebna malo jača hidratacija. Ako se već koristi u kombinaciji sa primerom, preporuka je ne koristiti ništa pretjerano svjetlucavo jer će izgledati pretjerano sjajno, kratko nakon nanošenja.

Dugotrajnost na licu bez baze i fiksatora je 4-5 sati u jako vlažnim i iznimno vrućim vremenskim uvjetima. Matiranje (tko ima potrebu) poželjno nakon cca 2 sata.Osim ako nemate problema sa znojenjem.

Za mene je prosječno dobra podloga s time da bih ju radije koristila u nešto hladnijim danima kada će koži biti potrebna dodatna pomoć oko hidratiziranog izgleda.

Jeste li već isprobali ovu podlogu? Kako vam se čini? Ostavite komentare ispod i do idućeg puta mi ostanite FAB!

3 Comments

  • AnyRainbow Kolovoz 7, 2012 - 12:26 am Reply

    Ja bih rado probala, da nemam masnu kozu. :/

  • Maja Kolovoz 6, 2012 - 11:19 pm Reply

    Nisam probala jer me odbija taj sjaj. Ja se sama sjajim dovoljno :)

  • Amarie Kolovoz 6, 2012 - 10:04 pm Reply

    Nisam isprobala ovu podlogu, ali ju svakako namjeravam kupiti. Međutim, malo ću se strpjeti do kupnje i pričekati nešto niže temperature jer me ljeti muči masna koža i pretjerani sjaj. Za one hladnije dane kada mi se stanje kože “normalizira” potrebno mi je nešto što će mi dati zdravi sjaj kože, a mislim da bi ova podloga mogla biti to nešto. :)

  • Leave a reply