READING

So dolly So sweet Aura limitirana kolekcija

So dolly So sweet Aura limitirana kolekcija

Proljeće i ljeto spremno smo dočekali vedrim i veselim bojama, a ružičasta i pink statement su boje koje nikada ne izlaze iz trenda. Aura brand, koji možete pronaći u KOZMO drogerijama, nedavno je predstavio i svoju limitiranu kolekciju za ljeto pod nazivom So dolly, so sweet.

aura_so_dolly_so_sweet_kolekcija_addtolove_gel_visokog_sjajaAURA So dolly, so sweet – gel highlighter/gel visokog sjaja

Kolekciju tako čini par rumenila, umjetnih trepavica, lakova za nokte i ruževa te jedan usamljeni gel highlighter namijenjen korištenju na licu i tijelu. Prava poslastica za vruće ljetne dane okupane suncem. Gel highlighter tako možete nanijeti na strateška mjesta na licu ali i na tijelu, poput ključne kosti, vrhova ramena ili duž ruku.

aura_so_dolly_so_sweet_kolekcija_addtolove_rumenilo_226_miss_patisserie_227_sugarbabeAURA So dolly, so sweet – rumenila – 226 Miss Patisserie, 227 Sugarbabe

Predivna rumenila sa zanimljivim twistom su moj top odabir ove kolekcije i proizvodi koje se definitivno isplati kupiti u paru. Dizajn kolačića/jagodica na samom rumenilu podsjećat će vas na ljeto i nakon što završi, a ove dvije nijanse mogu se nositi i kombinirati na bilo koji look. Izrazito ružičasta boja, nijansa 226 Miss Patisserie, izvrsna je za sve curke svijetle puti koje vole svjež izgled i rumene obraze. Nešto suptilnija nijansa 227 Sugarbabe, super je odabir za svakodnevni look. S ovim rumenilima nećete pogriješiti jer su vrlo pigmentirana i trajat će vam dugo. Nanosim im sintetičkom bockalicom koja neće pokupiti previše pigmenta.

aura_so_dolly_so_sweet_kolekcija_addtolove_lak_za_nokte_438_miss_patisserie_439_sugarbabeAURA So dolly, so sweet – lakovi za nokte – Miss Patisserie, Sugarbabe

Za sve ljubiteljice lakova tu su dvije nezamjenjive (makar meni) ružičaste nijanse koje se nadopunjuju s rumenilima. Tako je Miss Patisserie ultra koraljno roza, vedra i vesela nijansa za sve one malo odvažnije djevojke, dok je nijansa Sugarbabe prljavo roza i vrlo praktična za ljetne i zimske dane.

aura_so_dolly_so_sweet_kolekcija_addtolove_trepavice_power_lashes_12_oh_so_pretty_14_look_at_meAURA So dolly, so sweet – umjetne trepavice

Trepavice su tu da poprave svaki dojam i ako ste ljubiteljica umjetnih trepavica, ove bi vam mogle biti vrlo zanimljive. Ja nisam žena od trepavica, svojom greškom, ne snalazim se baš s njima. Ne dolaze sa ljepilom, ali Aura ionako ima svoje ljepilo za trepavice koje se može kupiti posebno i koje je po meni sasvim solidno ljepilo.

aura_so_dolly_so_sweet_kolekcija_addtolove_ruz_714_miss_patisserie_715_sugarbabeAURA So dolly, so sweet – ruževi za usne – 714 Miss Patisserie, 715 Sugarbabe

Za kraj tu su i dva ruža – 714 Miss Patisserie i 715 Sugarbabe – mislim da su iz mat linije ali svejedno ne izgledaju previše mat na usnama. Eklektično koraljno roza Miss Patisserie, definitivno je moj favorit iako mislim da će bolje stajati nešto tamnijim djevojkama i ženama koje se ne boje sunca. Sugarbabe naginje više na nude stranu i meni nažalost ne stoji.

I ne, nisam mogla odoljeti.

aura_so_dolly_so_sweet_le_kolekcija_ljeto_2016_addtolove_trepavice_umjetne_13_14

aura_so_dolly_so_sweet_le_kolekcija_ljeto_2016_addtolove_ruz

aura_so_dolly_so_sweet_le_kolekcija_ljeto_2016_addtolove_rumenilo_

aura_so_dolly_so_sweet_le_kolekcija_ljeto_2016_addtolove_lak_za_nokte_

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

 1. A Lady

  13 srpnja

  Prava lutkica si! <3

  • Maja

   14 srpnja

   😀 😀 😀 gracias! 🙂

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove