READING

Givenchy Brow Studio noviteti stigli u Hrvatsku!

Givenchy Brow Studio noviteti stigli u Hrvatsku!

Obrve su još uvijek u trendu, i to ne bilo kakve obrve već prirodne, guste, lagano uređene obrve koje savršeno komplementiraju prirodnom obliku lica. Tako uređene obrve zaslužuju i super proizvode koji naglašavaju njihovu prirodnu ljepotu. Givenchy Brow Studio ima genijalne nove proizvode za obrve koje vrijedi isprobati.

givenchy_mister_brow_addtolove_2Givenchy Mister Brow Filler – prozirni, Blond, Brunette, Granit

U prvom koraku uzmite olovku za obrve i laganim, kratkim potezima iscrtajte i popunite oblik obrva koji najbolje pristaje vašem licu. Vodite se prirodnim oblikom obrva a ako vam je nužno potrebna korekcija i oblikovanje, činite to lagane ruke, ne pristiskajući previše olovkom na obrve. Givenchy Eyebrow pencil olovka umjereno je kremaste teksture i koristi se za precizno popunjavanje obrva i definiranje. Konačni izged je iznimno prirodan radi teksture olovke koja nije previše sjajna niti masna, već mat.

givenchy_eyebrow_pencil_couture_definer_addtolove_2Givenchy Eyebrow pencil – Brunette, Blonde, Dark Brunette

Na suprotnoj strani olovke nalazi se i mali čeljić koji olakšava korišenje olovke. Nakon što ste nanijeli olovku na obrve, popunili ih prema želji, pročešljajte obrve odozdo prema gore sve do luka obrve. Od luka obrve, najviše točke vaše obrve, češljajte prema vanjskom kutu obrve i lica ravnim pokretnima.

Za brzo popunjavanje i bojanje obrva Givenchy je izbacio Eyebrow Couture Definer, debelu i kremastu olovku prepunu pigmenta za obrve iz jednog poteza. Obavezno trebate pročešljati obrve nakon nanošenja Brow pencil olovke. Za precizniju definiciju obrva koristite Eyebrow pencil.

givenchy_eyebrow_pencil_couture_definer_addtolove_1Givenchy Eyebrow Couture Definer – Brunette

Meni osobno najdraži proizvodi iz nove Givenchy Brow Studio linije su Mister Brow Filler, maskare za popunjavanje obrva. Neovisno o tome želite li ozbiljno popunjene, iscrtane i definirane obrve ili tek malo boje, maskare su genijalne za oboje. Ako poput mene imate guste i raščupane obrve, maskare su superiška za laganu definiciju ili čak lagano nijansiranje obrva. Ne želim dirati svoju prirodnu boju obrva i često mi to ne polazi za rukom jer su vrlo guste i tamne ali Givenchy maskare su fora za lagano nijansiranje. Maskara se prilikom nanošenja sa ovim super mini malim češljićem uhvati za svaku dlaku i nakon minute se polagano sasuši u mat nijansu koja ne mrda s obrva.

givenchy_mister_brow_addtolove_1Givenchy Mister Brow Groom, Mister Brow Filler – Blonde, Brunette, Granite

Za nanošenje maskare stvarno ne trebate biti ekspert i ne morate biti precizni.

givenchy_mister_brow_addtolove_3

Maskara dolazi u tri nijanse Brunette, Blonde i Granite i ono što me posebno veseli je da niti jedna nijansa nije toplog podtona.

Ako pak ne želite nijansirati svoje obrve, Givenchy za vas ima Mister Brow Groom prozirnu maskaru za obrve koja sadrži i B5 vitamin za njegu. Super je i za muškarce koji žele u svoju jutarnju rutinu dodati i definiranje obrva.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove