READING

L’Oreal True Match puder / recenzija

L’Oreal True Match puder / recenzija

Moram priznati svoju slabost, odmah na početku – ponekad me YouTube natjera na svakakve grijehe, pa i kupovinu proizvoda koji mi zbilja ne trebaju. Ok, nije samo ponekad. Često. Vrlo često.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_2b

Jedan od najpoznatijih, vjerujem i najprodavanijih L’Oreal pudera zasigurno je True Match. Obožavaju ga žene diljem planete, hvale ga na sva usta i svrstavaju ga bok uz bok nekim od najboljih pudera ikada. Naravno, uz svu tu hajku oko nove formulacije i ambalaže, htjela sam saznati u čemu je kvaka.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_7

Glavni razlog moje kupovine je nova formulacija koja je i dalje vrlo slična staroj, prema navodima mnogih, a blogerice su istaknule meni najbitniju prednost – prilagođeniji je suhoj koži. Povodeći se brojim recenzijama odlučila sam se na kupovinu, stoga evo i mojih dojmova.

Ambalaža

Još jedna u nizu korektnih ambalaži, pogotovo kada govorimo o L’Oreal puderima. Staklena bočica jednostavnijih linija sa plastičnim čepom i jasno izraženom nijansom. Ako se ne varam, starija verzija bočice nije imala naljepnicu na čepu, tako da je ovo za mene pozitivna promjena.

Standardnog volumena od 30 ml, boja pudera se sasvim lijepo vidi ali ipak preporučam isprobati nijanse kako bi bili sigurni.

 

Nijanse – kaotična sam osoba, očigledno

Pokušala sam pronaći nijanse koje su kod nas na tržištu na L’Oreal Paris HR stranici, ali nažalost na našem webu nisam ništa pronašla. Ova nijansa se u bočici čini nešto tamnija nego što je, ali i dalje nije moj savršeni „match“. Voljela bih da je malo svjetlija, ali u ove zimske dane kada su mi na rasporedu samo dolčevite, nije veliki problem.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_8

Nijansa koju sam uzela je 2R/2C Rose Vanilla. Pretpostavljam da je oznaka R za rozi podton, dok je C oznaka za hladni. Inače naginjem toplom i žutom podtonu, generalno se nalazim bolje u neutralnim nijansama, a zašto sam se odlučila za ovu nijansu i dalje mi nije jasno. Možda nije bilo nijanse koja mi je odgovarala ili sam pod svijetlima drogerije pomislila kako mi ova nijansa više odgovara… Teško je znati. Na L’Oreal Paris UK stranici vidim da postoje R, W i N nijanse, tako da mi tek sada nije jasno što sam pokušavala napraviti.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_swatch_on_handL’Oreal True Match swatch – 2R/2C Rose Vanilla

Tekuća tekstura za ugodno nanošenje

Lijepo se nanosi gušćim kistovima, a tekstura nije pretjerano tekuća. Završni izgled na koži je baršunast i nije jako matirajući. Uzmemo li u obzir da imam suhu kožu, mislim da je puder napravio solidan posao.

Malo se bolje nanosi vlažnom spužvicom za nanošenje (beauty blender) i daje malo svježiji izgled. Ipak, u konačnici, za moju suhu kožu nema pretjerano velike razlike između kista i spužvice.

Suhi dijelovi su ipak vidljivi

Odmah po nanošenju na iznimno hidratiziranu kožu, puder se lagano uhvatio za suhe dijelove, posebice na području nosa i obraza. Iako nije bilo jako vidljivo golim okom, svejedno mi se nije svidjela činjenica da se primijeti. Uvukao se u bore ispod i oko očiju što me tek nije razveselilo.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_5Ovo je najbliže što ćete se ikada približiti mojim porama. Nema na čemu.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_6Suhi dijelovi

Koža je pripremljena isključivo hidratantnom kremom (Oriflame Milk&Honey noćna krema) bez primera, luminatora i kokrektora.

Najveća prednost mu je trajnost

Jednu stvar moram priznati – puder je na koži trajao satima, bez vidljivih tragova nepravilnog skidanja.

Nepravilnosti i prekrivanje

Prekrivanje je srednje a nanošenjem još jednog sloja dobije se potpuno prekrivanje. Koža mi je trenutno u izvrsnom stanju, bez vidljivih nepravilnosti i diskoloracija, tako da sam zadovoljna i u tom segmentu.

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_3

Loreal_True_Match_2r_2c_rose_vanilla_swatch_face_addtolove_1

 

Sve u svemu, puderom nažalost nisam oduševljena i mislim da nije idealan izbor za moju suhu kožu.

Želite li prozračniji i blistaviji izgled, a volite L’Oreal brand, preporučam vam da isprobate L’Oreal Lumi Magique puder koji mi je jedan od najboljih drogerijskih pudera. Ako kojim slučajem imate normalnu ili masnu kožu, mislim da se isplati isprobati True Match.

Molim vas da mi javite svoje dojmove ako ste isprobali True Match puder. Vjerujem da ćemo biti od velike koristi budućim čitateljima! J

Xo, M

 

 

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

 1. Maja

  6 ožujka

  Pozdrav,

  Imala sam prijasnju njihovu nijansu N2, no sada kada su promijenili ambalazu vise ne znam koja bi to bila 🙁
  Je li moguce pronaci odgovarajucu nijansu mozda po tekucem broju na zadnjem dijelu bocice?

 2. Art of Beauty

  7 siječnja

  Neću komentirati puder, jer ga nisam probala.. Ali ženo, kako si ti lijepa! 🙂 :*

  • Maja

   7 siječnja

   Hahhaha, hvala ti najveca ❤❤❤❤ uljepsala si mi dan!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove