READING

Crvena opsesija za treće desetljeće/AVON

Crvena opsesija za treće desetljeće/AVON

Vječna klasika savršeno balansira između te naše dvije suprotne strane i moram priznati kako savršeno pristaje uz svaku. Onu dobru i onu lošu. Crvena je boja ljubavi, strasti, glamura i utjelovljuje vrhunski stil. Može biti sigurna i divlja, formalna i neformalna i možete ju nositi sa svakom promjenom raspoloženja.

Na početku ove godine odlučila sam se za odvažnu stranu koja ulazi u treće desetljeće života. Nekako ta brojka, koliko god ona beznačajna bila i na papiru bila samo brojka, traži svoje. Vapi za tom snagom, glamurom i samopouzdanjem.

AVON True Color Perfect Reds

Obožavam dvije nijanse crvene – onu žarku, kraljevsku crvenu koja izgleda kao najfiniji baršun koji krasi kraljevu ratnu odoru. Tako se ova AVON crvena nijansa naziva Royal Red iz Avon True Color Perfect Reds kolekcije pokazala kao prava plemićka crvena nijansa. Nosiva je na svaku odjevnu kombinaciju. Odvažna je, sjajnog završetka i najboljeg izgleda nakon dva nanesena sloja. Lako razmaziva formulacija jednoliko prekriva površinu nokta i ne ostavlja tragove nepravilnog nanosa niti nakon prvog sloja.

AVON True Color Perfect Reds – Royal Red swatch

Zagasita, tamno crvena nijansa savršeno se uklapa u sivilo zime i poziva na sigurnost, snagu i staloženost. S tamnim crvenim nijansama na noktima se uvijek osjećam kao da sam doma. Pomalo se volim skrivati u njima i zato je AVON True Color Perfect Reds Tweed nijansa idealna za dane kada nosim crno, sivo ili tamno plavo. Na prvi pogled se ne razlikuje previše od crne ali izgled vara. Lako se razmazuje te preporučam obavezno nanošenje dva sloja.

AVON True Color Perfect Reds – Tweed

 

S drugim slojem dobiva se puno prekrivanje i visoki sjaj. Malo opreznije nanosite ovako tamne boje tako da dobijete precizan rub. Tamniji lakovi imaju tendenciju izgledati neuredno ako nisu uredno nalakirani. Ako znate kako očistiti rubove i ako imate vremena i volje, učinite upravo to.

AVON Gel Shine lakovi također imaju izvrsnu konzistenciju i predivan visoki sjaj, a u toj paleti nijansi postoje čak tri nijanse crvene koje morate nabaviti!  

AVON True Color Perfect Reds – Tweed swatch


RELATED POST

 1. Mare M

  16 siječnja

  Gotovo svi crveni lakovi koje imam su Avonovi. Kad god nosim crveni lak ili crveni ruz osjecam se zrelo i zenstveno, zato ih nosim u vaznim prigodama jer kad pogledam svoje crvene nokte dobijem dodatnu dozu samopouzdanja.
  Dobro dosla u tridesete.

  • Maja

   24 siječnja

   Hvala ti Mare ??

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove