READING

Mani Monday VOL14 / L’Oreal Color Riche Vern...

Mani Monday VOL14 / L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lak za nokte

S ljetnim danima na odmaku pospremam svoje ljetne lakove, šarene boje i lude teksture. Zamjenjujem ih nježnim nijansama, dozom elegancije i njegujućim teksturama L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lakova za nokte.

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_1L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lakovi za nokte

Mirisni lak za nokte

Prvi lak za nokte koji sadrži ulje za njegu i predivan pigment koji se zadržava na noktima i do tjedan dana nakon nanošenja. Osim inovativne formulacije ove prekrasne lakove krasi još jedan novitet – miris. O da, točno tako kako ste pročitali. Od sada vaši nokti mirišu poput L’oreal ruževa za usne.

Zanimljivo je kako se miris zadržava na noktima kroz nekoliko dana, unatoč pranju ruku, tuširanju, sjeckanju luka i slično. Svaki put kada nehajno prođem rukom blizu lica osjetim miris laka. Lagan je i osvježavajuć, decentan i nenametljiv. Moram priznati kako mi se posebno sviđa taj dodatak mirisa jer se osjećam beskrajno ženstveno. Male stvari čine u ovom slučaju čine veliku razliku.

Četkica protiv kapanja

Inovacijama niti ovdje nema kraja. Color Riche lak za nokte ima redizajniranu četkicu koja je pun je pogodak što se mene tiče. Široka četkica, koja može prekriti lakom moje umjereno male nokte u jednom potezu, dizajnirana je na način da joj gornji dio četkice (onaj o kojem nitko niti ne razmišlja) ima pregibe i utore koji sprječavaju ono dosadno i naporno slijevanje i kapanje laka.

Lak je sam po sebi poprilično sjajan, i unatoč tome ja svejedno volim staviti nadlak za potrebe ovog posta lak je bez nadlaka. Za svijetlije nijanse potrebno je nanijeti dva sloja kako bi suptilne razlike u nijansama rozih lakova došle do izražaja.

Ja sam se zaljubila u ove svijetlije nijanse koje dođu kao naručene za početak jeseni. Jednostavne traperice, sive veste, podignuta kosa i pokoji decentni prsten izgledat će savršeno u kombinaciji s L’Oreal lakovima. Vjerujem da ću se s ozbiljnijim početkom jeseni okrenuti i tamnijim nijansama a do tada vas ostavljam da uživate u ove četiri nijanse koje sam odabrala.

 

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_blanc_de_lune_112L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lak za nokte – 112 Blanc De Lune

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_blanc_de_lune_112_swatch

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_blanc_de_lune_112_swatch_2

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_nude_demoiselle_114L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lak za nokte – 114 Nude Demoiselle

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_nude_demoiselle_114_swatch

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_nude_demoiselle_114_swatch_2

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_cafe_de_nuit_116L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lak za nokte – 116 Cafe De Nuit

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_cafe_de_nuit_116_swatch

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_cafe_de_nuit_116_swatch_2

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_dimanche_apres_midi_220L’Oreal Color Riche Vernis A L’Huile lak za nokte – 220 Dimanche Apres-Midi

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_dimanche_apres_midi_220_swatch

Loreal_Color Riche Vernis A LHuile_lak_za_nokte_addtolove_dimanche_apres_midi_220_swatch_2

Staklena bočica sadrži 13,5 ml laka. Lak dolazi u 22 nijanse.

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove