READING

Mani Monday vol.10 / Manhattan Be a Queen/swatch

Mani Monday vol.10 / Manhattan Be a Queen/swatch

Kako i kada se Manhattan isprofilirao kao brand lakova, ne znam niti sama. Samo je najednom imao izvrsne lakove Lotus Effect a zatim je došao redizajn i nova formulacija Las&Shine lakova. Lotus lakovima sam bila iznimno zadovoljna a što mislim o Last&Shine liniji, pročitajte u nastavku.

Manhattan_last_shine_250_be_a_queen

Da mogu biti kraljica, makar radi laka

Da je nijansa dostojna kraljice, da se naslutiti već na prvi pogled. Nude boja nježno nijansirana ljubičastom koja se u bočici čini kao prljavo roza. Pogodili su tako i s nazivom nijanse – Be a Queen. A meni ne treba dva puta reći.

Manhattan_last_shine_250_be_a_queen_Manhattan Last&Shine – Be A Queen 250

Kraljičina ambalaža

Može li jednostavnije i decentnije za jedan drogerijski brand? Mislim da ne. Pakiranje je uspravno, nije oblo i na bočici nema previše teksta niti ukrasa. Jednostavna staklena bočica je idealna za spremanje samo zato što nije obla. Na ostale elemente nemam zamjerke. Jedan od najzanimljivijih elemenata je čep koji svaki put sjedne na svoje mjesto. Isto mjesto. Nema zatezanja i potezanja kada ga želim otvoriti. Nema laka na otvoru i navoju. I sve to jer si je netko dao truda oko poklopca.

Četkica je pristojne veličine. Čvrsta je ali ujedno i fleksibilna. Lagano je zaobljena na krajevima.

Manhattan_last_shine_250_be_a_queen_2Manhattan Last&Shine – Be A Queen 250 četkica

Prekrivanje je dostojno kraljice

Izrazito velika pokrivna moć. Već s jednim slojem potpuno prekrije nokat i nije potrebno popravljati. Za nešto intenzivniju boju može se nanijeti u dva sloja, ali onda očekujte i veću dugotrajnost. Volim kada su lakovi takvi da ih ne moram nanositi u više slojeva. Štedim si vrijeme i proizvod. A vrijeme je novac, čak i kod kraljice.

Manhattan_last_shine_250_be_a_queen_swatch_nailsManhattan Last&Shine – Be A Queen 250 swatch

Dugotrajnost za kraljice koje ručno peru posuđe

E sve moje žene, majke, kraljice zaslužile ste ovaj lak. Lak je super što se tiče dugotrajnosti, i kada počne nestajati (u slučaju ove nijanse) izgleda kao da se dogodilo upravo sad a ne prije 3 dana.

Sjaj neka prepusti kruni

Sjaj laka je prosječan. Iako na bočici piše da je gel like shine, nije. Ne do te mjere. Više ima kremasti završetak u kojem se vidi punoća boje i pigmenta.

I kraljica voli proći jeftinije od Givenchy-a

I najbolje od svega – podsjeća me na moje najdraže high end lakove, Givenchy lakove. Kremasti su, dugotrajni na noktima, dugotrajni u bočici, imaju onaj kremasti sjaj i feel …i točno to ima Manhattan Last&Shine.

Ako ste isprobali Manhattan Last&Shine lakove, javite koje još nijanse trebam nabaviti 😀

 

Do idućeg lakiranja, xo

M

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove