Mani Monday vol. 11 / DOTS

Ponekad je hrpa točkica točno ono što ti treba kada živiš u crnom tjednima.

Posljednjih dana sam stalno u crnom i ne znam kako mi se to omaknulo. Probala sam sve to skupa malo podignuti bijelim lakom za nokte koji mi se sam za sebe nije toliko svidio. Izgledao mi je kao da je previše grub. Tragom toga sam se odlučila staviti pokoju točkicu da mi nokti budu mrvicu zanimljiviji. Moguće je da sam se odlučila za točkice jer mi je tlak nizak pa često vidim točkice i zvjezdice pred očima… Znam, ovako kada to napišem onda zvuči grozno i kao da sam ozbiljno bolesna. Nisam.

addtolove_manimonday_white_dots_red_black_grey_1

Za bijelu podlogu koristila sam L’Oreal Les Blancs 857 Chantilly Lace, za koji vjerujem da odavno nije u prodaji. Kolekcija mi je bila presavršena i tako mi je žao što je bila LE*.

Za točkice sam koristila Essence The Gel nailpolish u nijansi Black is back, Givenchy Le Vernis u nijansi Carmin Escarpin i Eveline Color Instant u nijansi 605

nailsEssence The Gel Black is back / Givenchy Le Vernis Carmin Escarpin / Eveline Color Instant 605

Bazni lak je kao i obično Catrice Ultra Stay Gel Shine, dok je nadlak Catrice Ultra Stay Gel Shine. Bazni lak se sasuši u mat završetak i nema sjaja ali je zato nadlak savršenstvo od sjaja. Inače se prodaju kao prvi i treći korak u rutini lakiranja.

 

 

LE = limited edition – limitirana kolekcija


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

 1. Tanja TJ

  15 veljače

  Igleda odlicno, super ?

 2. Zuba

  15 veljače

  Divno ti je uspjela manikura:)
  Iz nekog razloga podsjeća me na Japan <3

  • Maja

   15 veljače

   Hvala ti, drago mi je da nije off radi tlaka ? i wow, vidis nisam ju uopce povezala s Japanom…mozda je do crveno bijele kombinacije

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove