READING

Mani Monday vol.9 / Essence The Matt gel nailpolis...

Mani Monday vol.9 / Essence The Matt gel nailpolish /swatch

Može li plava asocirati na ljetni odmor a ujedno izgledati sofisticirani i ne nametljivo? Naravno da može!

Plava za radno mjesto

Obožavam plavu boju i sve njezine nijanse, ali često ne volim nositi plave boje na noktima ako sam u radnom okruženju za koje smatram da nije primjereno izgledati kao da sam na godišnjem odmoru. Svoje plave se ne želim odreći i trebalo mi je dugo vremena da pronađen onu savršenu plavu koja je najbolji blend ljubičaste, plave i sive. Essence The Matt gel lak za nokte u nijansi 22 I love my blue jeans je odnedavno velika ljubav.

essence_the_matt_nailpolish_gel_blue_i_love_my_blue_jeans_22Essence The Matt gel lak za nokte u nijansi 22 I love my blue jeans

Blend za modernu ženu

Kao što sam već rekla, kombinacija je on plave, ljubičaste i sive te ovisno o kutu gledanja ponekad izgleda pomalo indigo, ali se na drugi pogled vide jasne natruhe sivog pigmenta koji ublaži intenzitet. To ga čini vrlo sofisticiranim, vrlo privlačnim i kao naručenim za podizanje bilo koje odjevne kombinacije. Uparite li ga s toplijim odjevnim predmetima poput narančaste ili žute, istaknut ćete onu plavu u njemu. Fokusirajte se na nošenje narančastih i zlatnih narukvica s njime. Kombinirajte ga sa sivom ili monokromatskom odjevnom kombinacijom i imate natruhe boje koje će razbiti monotoniju, čime se vrlo lako i jednostavno možete odmaknuti od predvidljivog crnog laka.

Mat završetak možda i nije tako mat

essence_the_matt_nailpolish_gel_blue_i_love_my_blue_jeans_22_swatch I love my blue jeans draži mi je s Catrice nadlakom za visoki sjaj

Ne koristim ga u mat verziji jer mi se ne sviđa interpretacija mat završetka. Za mene je mat lak onaj na koji možeš računati da će biti kreda mat, suh i bez vidljivih nedostataka. Kod ovog laka to nije slučaj. On je mat ali je više „gumenog“ završetka koji je mat. Predobra nijansa da bih ju propustila, završetak mi nije toliko ni bitan pa ga jednostavno za kraj ukrasim Catrice nadlakom. Ovime postignem visoki sjaj koji traje danima.

Proizvod godine u kategoriji Dekorativa nokti

Omjer cijene i kvalitete je više nego odličan. Mislim da smo svi prepoznali kvalitetu Essence gel lakova za nokte a to pokazuje i nedavni izbor proizvoda godine koji je organizirao portal Žena.hr.

U vrlo jakoj konkurenciji, “Essence the gel lak za nokte” osvojio je titulu Proizvod godine u kategoriji “Dekorativa nokti“. Glasanju se odazvalo gotovo dvadeset i osam tisuća čitateljica i čitatelja portala a u konkurenciji je bilo više od 500 nominiranih proizvoda.

Ako nam ovo nije pokazatelj da je ovo super proizvod, onda ne znam što jest! J

Javite mi ako ste isprobali mat verzije Essence gel lakova za nokte i što mislite o njihovom završetku!

Do idućeg Mani Monday, XO

M


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove