READING

MANI MONDAY/ZOYA NAIL POLISH lakovi za nokte

MANI MONDAY/ZOYA NAIL POLISH lakovi za nokte

Prekrasna, vibrantna roza nijansa idealna je za ljetno doba, ali evo furam ju i zimi. Zoya lakovi za nokte definitivno su jedni od najkvalitetnijih lakova na tržištu i teško da ćete se htjeti odvojiti od njih jednom kada ih probate.

Zoya lakovi za nokte – Winnie&Carter swatch

Dovoljan je samo jedan pogled na Zoya lakove i sve će vam biti jasno. Kremaste i bogate teksture osiguravaju puni pigment koji ostaje na noktima i do tjedan dana. Možete birati među milijun i jednom nijansom. Figurativno. U stvarnosti imaju nekih 300 nijansi i uvjerena sam da imaju nijansu za svakoga i sve. Budite izbirljivi koliko god želite, Zoya vjerojatno ima lak za vas.

Ja sam davno bila izbirljiva i uzela sam Zoya Pixie Dust u nijansi Carter. Tada su u modi bili lakovi s hrapavom teksturom, a ova ljubičasta je oličenje svega lijepoga, stoga sam ga pokupila. Cool „sand“ tekstura, prekrasna ljubičasta boja sa sitnim rozim shimmerom… vrh. Tekstura traži nanošenje dva ili više slojeva za puno prekrivanje, iziskuje i malo duži period sušenja i izgleda zanimljivo po sušenju. Kvaka je u tome što nanošenjem jednog ili dva sloja nadlaka dobijete sjaju disko kuglicu koja ima sada ima dodatni sjaj završnog laka. Zahtijeva malo više truda oko uklanjanja, ali hej, isplati se.

Zoya Pixie Dust Carter lak za nokte

Zoya Pixie Dust Carter lak za nokte, swatch

Nedavno sam dobila i Zoya Winnie lak za nokte. „Običan“ lak za nokte, iako ništa u vezi njega nije obično. Kremasta tekstura, puno prekrivanje, intenzivan i vibrantan pigment… doista sve u jednom. Oku ugodna bočica krije ravno i usko rezanu četkicu, što radi sasvim dobro s ovim tipom teksture.

Zoya Winnie lak za nokte, swatch

Zoya lakove za nokte mogu koristiti s bilo kojim podlakom i nadlakom, ali postoje Zoya sistemi koji ne samo da pokrivaju podlak i nadlak već u pakiranju dobijete i odstranjivač laka kao i kapljice za brzo sušenje laka. Ovaj set nosim sa sobom na svako putovanje. Neovisno o tome koji lak koristim, ovi proizvodi rade besprijekorno s drugim lakovima.

Za posebne prigode biram i provjerene lakove koji me neće iznevjeriti. Tako sam krajem ljeta za vjenčanje odabrala upravo kombinaciju Zoya lakova, Winnie – klasičnog laka za nokte i Carter Pixie Dust laka s teksturom. Odlično su se uklopili u kombinaciju s prekrasnom CHI CHI London cvjetnom haljinom koju sam odabrala za tu prigodu. Decentna, bijela haljina spuštenih ramena meni odiše kraljevskim štihom. Nenametljiv dezen latica i cvijeća u ljubičastoj i rozoj boji otvara prostor za vesele lakove za nokte. Sve skupa sam uparila s iznimno laganim make-upom i Swarovski nakitom.

Chi Chi London Floral dress

Kako vam se sviđa ova kombinacija laka s ovom haljinom?


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove