Kako imati ruke poput modela?

Nema tako davno da sam si zadala za zadatak pronaći rutinu njege ruku koja će moje ruke učiti kao da imam ruke modela. Modela za ruke, naravno. Ima nešto u tom pomalo neobičnom ali i dalje predivnom komplimentu – imaš predivne ruke. Meke na dodir za rukovanje, ugodne oku za promatranje… Čini se kao sitnica, ali trebalo mi je duže vremena da naučim kako disciplina i kvalitetni proizvodi poput Olival kremi za ruke, zbilja čine razliku.

Neka vas ne uplaši ideja da morate imati još jednu rutinu za njegu uz sve one koje već imate. Gledajte na ovo kao na par jednostavnih smjernica koje će vam kroz svakodnevno korištenje preći u naviku. Ako sam ja uspjela, možete i vi!

addtolove_olival_krema_za_ruke_neven_avon_fabulousAvon Gel Shine lak za nokte – Fabulous

 

Hidratacija u prolazu

Kamo god da se okrenem uvijek moram imati na dohvat ruke losion ili kremu za ruke. Gdje god da imate sapun za ruke stavite i malu kremu za ruke uz njega. Kada god operete ruke, nježno ih osušite ručnikom i nanesite kremu. Vrlo jednostavno, zar ne? Obožavam koristiti Olival kremu za ruke od nevena koja ima svjež miris i ne ostavlja ruke ljepljivima. Krema se brzo upije a osjećaj hidratacije ostaje na rukama i nakon nekoliko pranja.

olival_smilje_krema_za_ruke_koncentrat_addtolove_3Olival krema za ruke i nokte s nevenom

Nabavite putna pakiranja svojih omiljenih proizvoda za njegu, a ako kojim slučajem proizvođač nema putna pakiranja, poslužite se posudicama potrošenih kremi. Ja svoje kreme volim dekantirati u jednostavne, male, bijele posudice od 5 ml koje se lako napune po potrebi i ne zauzimaju previše prostora u ionako pretrpanoj ženskoj torbi.

Dubinska hidratacija u obliku noćne maske

Za pravu hidratacijsku bombu kombinirajte ulje za zanoktice i nešto jaču kremu za ruke. Prvo dobro utrljajte ulje za zanoktice zatim u izdašnom sloju nanesite kremu za ruke. Na tako super „natopljene“ ruke stavite pamučne rukavice. Ništa ne možete zamastiti niti zaprljati a vaše ruke će imati cijelu noć da upiju sve blagodati proizvoda koje ste nanijeli.

olival_smilje_krema_za_ruke_koncentrat_addtolove_2Olival krema za ruke i nokte s nevenom – koncentrat

Za dubinsku hidrataciju koristim Olival koncentrat od nevena koji je nešto gušće konzistencije i ostavlja zaštitni sloj na rukama. Idealan je za noćnu masku za ruke i najradije ga kombiniram sa Catrice uljem za zanoktice.

addtolove_olival_krema_za_ruke_neven_avon_citronizedAvon Gel Shine – Citronized

Pazite na zanoktice

Zanoktice mogu biti zbilja uporne i javljaju se najčešće kada vam koži fali hidratacije i njege. Riješite se zanoktica uz pomoć ulja. Možete koristiti ulje kokosa, maslinovo ulje ili pak ulja za njegu. Trenutno koristim Catrice ulje za zanoktice koje ima fenomenalan miris, a ne moram niti spominjati kako se brzo upije.

Rezanje, turpijanje, lak za nokte…

Imajte na umu da sve od toga može oslabiti vašu kožu i nokte. Birajte formulacije lakova koje imaju dodatke vitamina u sebi, pazite na način na koji odstranjujete lak i redovito ih održavajte. Smanjite rašpanje na minimum, pogotovo rašpanje u dva različita smjera. Staklene rašpice su nježne prema noktima. S vremena na vrijeme ploču nokta rašpajte posebnim rašpicama kako biste odstranili diskoloraciju i ostale nepravilnosti. Najdraža rašpica za površinu nokta mi je SEACRET rašpica.

addtolove_olival_krema_za_ruke_nevenMaybelline lak za nokte – 96 Party Blue

Jaki nokti trebaju pomoć

Krhki i slabi ili jaki i čvrsti – nije bitno jer je svim noktima pomoć dobrodošla. Ako ste prošli kroz sve korake do ovoga tada ste na pravom putu da vam nokti postanu čvrsti i jaki. Dodatna pomoć može biti u obliku dodataka prehrani koji sadrže vitamine i mineralne koji su pogodni za kosu, kožu i nokte.

olival_smilje_krema_za_ruke_koncentrat_addtoloveOlival njega za ruke i nokte

addtolove_olival_krema_za_ruke_neven_avon_iceberg_white_sapphired_upAvon Gel Shine – Sapphired Up & Iceberg White


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove