READING

S-he Gel like n ultra stay / Mani Monday vol16

S-he Gel like n ultra stay / Mani Monday vol16

Jesenske nijanse naveliko su okupirale police drogerija. Naravno da sam u DM-u odmah zgrabila jedan predivan S-he lak za nokte koji je musht have ove jeseni!

she_dm_lak_za_nokte_gel_like_290_addtolove_nailpolish

Predivna maouve ljubičasta nijansa dolazi u novom ruhu koje izgleda puno sofisticiranije i elegantnije od svih prethodnih S-he izdanja i moram priznati da me oduševilo. Staklena bočica sadrži 10 ml laka za nokte. Nijansa 290 pristaje svim podtonovima kože i mislim da će izgledati izvrsno na svim oblicima. Kratki, dugi, ravno rezani ili obli, boja je vrlo klasična i vrlo je nosiva.

U prilog ovom laku ide i prihvatljiva cijena od 20 kuna. Lako možete eksperimentirati s ovako predivnim lakovima i toplo vam preporučam da pogledate nove, upgradeane S-he lakove za nokte.

she_dm_lak_za_nokte_gel_like_290_addtolovedm S-he gel like n ultra stay nailpolish – nijansa 290

Postojanost je pristojna, nekoliko dana ali imajte na umu da sve svoje lakove nosim i isprobavam isključivo s podlakom i nadlakom. Za sve lakove koristim isti podlak i nadlak. Kombinaciju nisam promjenila nekoliko godina a radi se o Essence The Gel nailpolish base coat i Catrice Ultra Stay Gel Shine.

she_dm_lak_za_nokte_gel_like_290_addtolove_2dm S-he gel like n ultra stay nailpolish – nijansa 290

Izvrsne je teksture, nije previše tekuć već taman dovoljno kremast da bude predivno razmaziv. Dovoljan je samo jedan sloj za potpuno prekrivanje, dok s dva sloja već imate dojam da se radi o geliranim noktima.

she_dm_lak_za_nokte_gel_like_290_addtolove_swatch_2 gel like n ultra stay nailpolish – nijansa 290

Četkica je lagano proširena prema kraju tako da je aplikacija maksimalno jednostavna. Ako imate manju ploču nokta moći ćete s jednim premazom preći cijeli nokat.

she_dm_lak_za_nokte_gel_like_290_swatch_addtolovedm S-he gel like n ultra stay nailpolish swatch – nijansa 290

Na moju veliku sreću, S-he lakovi koji su trenutno na policama dm prodavaonica su genijalni i samo mene čekaju da nabavim još koju. Posebno mi je za oko zapela jedna senfasto žuta nijansa za koju družim fige da na noktima izgleda kao u bočici!


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove