READING

Armani make up u Hrvatskoj!

Armani make up u Hrvatskoj!

Od Haute Couture do ready-to-wear kolekcija izrađenih od vrhunskih materijala, Giorgio Armani nam donosi jedinstven i prepoznatljiv potpis koji pronosi poruku da ljepota i praktičnost idu ruku pod ruku.

Armanijev modni izričaj definiraju elegancija i jednostavne linije luksuznih i profinjenih materijala. Filozofija savršenog dizajna, kod kojeg je kombinacija funkcionalnosti i ljepote jednostavno neizostavna.

Make-up linija branda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti lansirana u veljači 2015., ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

armani croatia makeup armani croatia

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta. Giorgio Armani nam donosi osobnu viziju make-upa: preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.

Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi. Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama, Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja. Moda nikada nije bila bliže make-upu. Najbolje formule za nevjerojatne rezultate i osjetilna iskustva!giorgio armani lipstick

Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven „dress code“ za lice . Od legendarnog Maestra – revolucionarne fusion make up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Rouge Ecstasya – ruža iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja pa sve do maskare Eyes to kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove