READING

BeautyBox za prosinac iznenađenje godine

BeautyBox za prosinac iznenađenje godine

Posljednji dan u godini obilježit ću najboljim lifestyle iznenađenjem ove godine. Dopustite mi da se tako izrazim i kažem najboljim jer je BeautyBox nadmašio sva moja očekivanja i mislim da im se smiješi izvrsna nova godina.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_zenski-rokovnik_pusaBeautyBox Hrvatska

Dobra organizacija pola je puta do uspjeha, a kako upravo to piše na drugoj stranici Ženskog rokovnika, ovu priču započet ću upravo time. Ženski rokovnik je jedna inspirativna priča žena koje su se pronašle u ovom malom kutku svemira i koje su uspješno svoju ljubav, strast i brigu o drugim ženama pretočile u planer. Posebno izdanje Ženskog rokovnika by Ingrid Divković zasigurno je jedno od najboljih izdanja koje možete nabaviti. Pored rokovnika tu su i inspirativni citati Ingrid Divković koji nas svaki tjedan podsjećaju na ono najbolje što jesmo i možemo biti. U mojim rukama je predivno crno-bijelo dizajnersko rješenje uljepšano crvenim elementima. Pobornik sam ovakvog kolorita (što možete vidjeti i po blogu) i savršeno mi uklapa u moju ne tako zanimljivu lifestyle ideju o minimalizmu s natruhama strasti.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_zenski-rokovnikŽenski rokovnik by Ingrid Divković

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_zenski-rokovnik_main

„Ne odustajem. Pokušat ću i stoti put ako treba.“*

I ne, ne biste trebali odustati. Svi imaju svoje probleme, svoje individualne prepreke koje moraju preskočiti, zaobići, razbiti pa makar i glavom kroz zid. Upravo zato mislim da je FOKUS razglednica izvrstan primjer toga kako je bitno započeti i ne stati. Uz svu silu sitnih elemenata i polja kojih je potrebno obojati, moguće ju je bojati polako. Graditi na onome što postoji i nastaviti hrabro nakon svakog zastanka. Obojala sam ju onoliko koliko sam vremena imala a ostatak će se nadovezati na moje buduće vizije, ideje i ljubavi. U konačnici, morat ću sama birati želim li šareni kolorit ili se crno-bijeli svijet, kako u životu, tako i u bojanci.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_razglednica_staedtlerFOKUS razglednica

„Otkrivam. Pronalazim. Jesam.“*

Staedtler drvene bojice Noris za mene simboliziraju osjećaje, doživljaje, stanja i trenutke. Neki od tih trenutaka su super zabavni, inspirativni, emotivni, drugi su jednostavno sivi, neugledni, naporni i iscrpljujući. Baš poput bojica. Od žute do crne dalek je put, tako je i od veselja do tuge ali me nitko ne sprječava da u svim ti trenutcima pronađem sebe. Jednom kada prestanete tražiti druge, pronaći ćete sebe.

BTW na stranu filozofska promišljanja o bojicama, ovo su stvarno dobre bojice J Ugodne su u ruci, nisu skliske i sporo se troše.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_staedtler_bojice_norisStaedtler drvene bojice Noris

„Osjećam sve. Jesam sve.“*

Zahvalite ljudima koji vas okružuju. Posebice onima koji su vam podrška. Zahvalite i onima koji vam nisu olakšali ovaj put i ma koliko teško bilo gajiti zahvalnost za ljude koji vam ne pružaju podršku, potrudite se shvatiti da su oni tu da biste i vi rasli.

Dragim ljudima možete zahvaliti sitnicama. Ne treba vam poklon, dovoljna je i poruka, a za to će vam poslužiti DiWagner privjesnice San Snova koje možete ispuniti jednostavnim HVALA.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_privjesnice_diwagner_san_snovaDiWagner privjesnice San Snova

„Želim izazivati ljubav, buditi osmijehe na licima.“*

Osmijeh na svom licu ukrasite Catrice Matt Lip Artist ružem za usne. Nasmijte se vi, nasmijat će se i drugi, koliko god mrski bili!

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_catrice_matt_lip_artist_070Catrice Matt Lip Artist 070

„I nemoguće jednom zakuca na vrata.“*

Nemogući liner? Nemogući cat eye? Nemogući smokey? Ma nema toga što se ne može postići s malo (puno) vježbe. Nije ni život drugačiji. Radite na sebi, radite s drugima i nemoguće će jednom zakucati na vrata.

Započnite vježbu Deborah MILANO olovkama za oči koje su vrlo kremaste ali dugotrajne. Moja je u nijansi 08 dark green i odlično pristaje smeđim očima!

Ako nemate inspiracije kako koristiti olovke za oči, pročitajte odličan članak naše poznate make-up artistice Simone Antonović o toj temi! http://www.simonantonovic.com/hr/blog/o-olovkama-za-oci,118.html

 beautybox_hrvatska_prosinac_2016_deborah_milano_olovka_oci_08Deborah MILANO eyeliner 08

„Vidim ljepotu. Čak i kada nije lijepa.“

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_zenski-rokovnik_ogledalo

Pogledajte se u ogledalo i uočite ljepotu tamo i gdje mislite da je nema. Prihvatite svoje mane, istaknite svoje najbolje atribute i koračajte hrabro naprijed. Odraz u ogledalu može ostati mlad, pun života i sjajan ako koristite i odgovarajuće preparate koji će vam olakšati posao. Za najbolje lice naprijed u ovom BeautyBox-u nam se pridružio Tinktura Balzam od zelenog čaja. Detox samo takav!

Topi se pod prstima i potrebno je jako malo proizvoda, tako da pripazite prilikom prvog nanošenja. Ja sam nanijela daleko više od potrebnog. Stvara osjećaj ugode na suhoj koži i daje dubinsku hidrataciju.

beautybox_hrvatska_prosinac_2016_tinktura_balzam_zeleni_cajTinktura Balzam zeleni čaj

Inače je balzam sa sastojcima zelenog čaja koji vraćaju u formu stanice kože, smanjujući pritom nastanak bora na licu te reduciraju već postojeće. Najsličniji je našem sebumu te se upija duže i djeluje na akne, podočnjake, tamne mrlje.

 

Za kraj vas želim ostaviti s meni najdražim citatom:

Ne odričem se trenutaka kada ne radim ništa. J

Želim vam svima sve najbolje u novoj 2017.!

*Citati u blog postu: Ingrid Divković / Ženski rokovnik

J = smajlić

 


RELATED POST

 1. Aneta

  31 prosinca

  Hvala, i tebi takoder sve najbolje! ?

  • Maja

   2 siječnja

   Hvala ti draga Aneta!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove