READING

BIOTHERM Aquasource Everplump hidratacija

BIOTHERM Aquasource Everplump hidratacija

U 30-ima ŽIVOT POSTAJE SVE ZAHTJEVNIJI, KAO I NAŠA OČEKIVANJA

U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu. Izgradnja karijere, otvaranje vlastite tvrtke ili briga za obitelj (i posljedična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju….puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan.

Uvijek dostupna, uvijek u pokretu, ona živi u trenutku. Njezin je ritam života intenzivan. A to se odražava na koži. Pojava prvih bora na licu obično je posljedica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nema jednako djelotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U 30-ima, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne
punoće kože, ali ne koristi anti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

OSJEĆAJ HIDRATACIJE I UČINAK PRIRODNE PUNOĆE U ISTO VRIJEME

Biothermovi su laboratoriji 2016. godine razvili najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998.: Aquasource Everplump, koji objedinjuje
osvježavajuću teksturu za nevjerojatno osjetilno iskustvo s aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novoj razini hidratacije, koža dobiva toliku
količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo tjedan dana.

OSJETILNO ISKUSTVO KAKVO VAŠA KOŽA JOŠ NIJE DOŽIVJELA,

Biothermova stručnost u području hidratacije 2016. godine doživljava kulminaciju s inovativnim gelom visoke gustoće koji donosi jedinstveno osjetilno iskustvo. Koži pruža osvježavajući osjećaj, djeluje dubinski poput seruma i zaglađuje poput podloge za make-up, ostavljajući svilenkasti sloj na popunjenoj površini kože. Precizno izbalansirani sastojci ove gelaste formule vode u ulju brzu prodiru u kožu i odmah daju rezultate –vraćaju prirodnu popunjenost.

EKSPLOZIJA BEZBROJ OSVJEŽAVAJUĆIH MIKRO-KAPLJICA

Ovaj se luksuzni gel nakon nanošenja rastapa u milijune mikro–kapljica, koje koži osiguravaju aktivne hidratantne sastojke i odmah je čine vidljivo punijom. Raskošna eksplozija svježine blista u mnoštvu hidratantnih kapljica koje koža s užitkom upija.

BLAGO IZ FRANCUSKE POLINEZIJE: PLAVI HIJALURON TM OBNAVLJA PRIRODNE

U Francuskoj Polineziji hladnije morske struje iz Atlantika susreću se s toplijim vodama Tihog oceana, stvarajući pogodno okružje za razvoj jedinstvenog ekosustava koji lokalno stanovništvo naziva kopara – mikrobni sloj u kojemu obitava morski organizam Alteromonas macleodii, izvor plavog hijalurona TM .

Ovaj je aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump pravo čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra.
Plavi hijaluron poboljšava sposobnost zadržavanja vode i pozitivno utječe na sintezu prirodne hijaluronske kiseline u koži, hidratantnog agensa koji ima svojstvo zadržavanja i do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase. Plavi hijaluron TM ne koristi vanjske izvore hijaluronske kiseline, već povećava njezine prirodne zalihe u koži za 22% 2 , osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti.

DVOSTRUKA KONCENTRACIJA HIDRATIZIRAJUĆEG GLICERINA

Glicerin, učinkoviti sastojak za zadržavanje vlage bez osjećaja ljepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasource moisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja 3 .

REZULTATI

Novi Aquasource Everplump: iznimni rezultati na području hidratacije i u borbi protiv sitnih bora. Klinički rezultati istraživanja provedenih u Biothermovim laboratorijima po prvi put ukazuju na dobrobiti nanošenja moisturizera na prve bore. Formula osnažena plavim hijaluronom, glicerinom i ostalim aktivnim hidratantnim sastojcima brzo i jednakomjerno prodire u kožu, doslovno popunjavajući bore već tijekom prvih sedam dana nanošenja. Ten je hidratiziran te izgleda glatkije i punije.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove