READING

Claude Galien kolonjske vode i BIPA šalovi –...

Claude Galien kolonjske vode i BIPA šalovi – savršen par za zimske radosti

Spoj francuske tradicije i svježih trendova – kolonjske vode  CLAUDE GALIEN

Claude Galien poznati je brend koji dolazi iz Pariza, a postoji još od daleke 1901. godine. Riječ je o mirisima koji čine spoj francuske tradicije i svježih trendova u mirisnoj industriji. Mirisi su puni boje, života, želje, elegancije. Na tragu toga nastao je i moto branda ”Život ima smisla ako je pun strasti”. Iako se kreiraju već generacijama, Claude Galien mirisi strogo su čuvana tajna, a odnedavno su se dostupni i na našem tržištu, na policama BIPA drogerija.

Dizajn karakterizira retro pakiranje u staklenim bočicama sa zlatnim čepom, pri čemu asociraju na doba francuskog chicka.

Dolaze u 6 mirisnih varijanti:

Fleur d’Osmanthus – njegovo je drvo zimzeleno. Može se reći da i miris spada u klasike. Profinjen i elegantan.

Essences naturelles – miris netaknute prirode u spoju s mirisom citrusa, a može funcionirati i kao unisex

Fleur de Flamboyant – poznat kao vatreno drvo. Njegov cvijet je neodoljive, atraktivne crvene boje. Miris uz kojeg se ne prolazi nezapaženo.

Fleur de Cerisier – trešnjin cvijet – čist, nevin, svjež ali upečatljiv tako da ćete pomisliti na proljeće i usred zime

Fleur de Yuzu – hibrid mandarine i grejpa – nenametljive citrusno puderaste note

Lotus sacre – cvijet lotusa kojeg su zbog ljepote i čistoće obožavali i stari Egipćani – svježi miris poput mirisa čistog rublja.

 

Claude Galien mirisi dolaze u pakiranju od 100 ml. Dostupni su u odabranim Bipa poslovicama po cijeni do 159,90 kn.

Claude Galien image

Kako uživati u mirisima pod snježnim pahuljama? Evo super načina! BIPA Hello beauty šalovi, novi šalovi koje možete kupiti odmah nakon što odaberete svoj omiljeni miris. Nakon toga ih našpricajte svojim mirisom i uživajte!

Šalovi se ubrajaju u jedan od najpoželjniji, a ujedno i neizostavnih zimskih modnih dodataka. Osim funkcionalnosti, šalovi mogu upotpuniti završni izgled, a posebnost im je i što se mogu nositi na više načina, te se kao takvi lako uklapaju u svaki modni stil – bilo da tražite veliku toplu pašminu, šalove pastelnih nijansi, volite prugice ili totalno trendi šareni šal sa resama.

Na policama BIPA drogerija od sada su dostupni najnoviji Hello beauty mekani šalovi koji čine mješavinu akrila i pamuka, te dolaze u nekoliko višebojnih varijanti kako bi mogli zadovoljiti različite ukuse.

HB sal 99,90 kn HB sal pruge_ 129,90 kn

 

Hello Beauty šalovi dostupni su u Bipi po cijenama od 99,90 kn i 129,90 kn.

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove