READING

Daniel Wellington – predmet stilske požude

Daniel Wellington – predmet stilske požude

Žena sam od jednog sata. Točnije jednog branda satova. Daniel Wellington može utažiti svaku moju „stilsku“ požudu po pitanju satova, zato vam već treću godinu za redom donosim novi DW sat.

Predmeti žudnje neka budu simbolični, neka budu estetski decentni, jednostavni, gotovo zanemarivi. Daniel Wellington, švedski brand koji me oborio s nogu prije nekoliko godina i dalje nastavlja svoj minimalistički niz. Moj osobni stil se s dolaskom prvog DW sata znatno promijenio. Ostavila sam po strani sve svoje „zabavne“ satove i odlučila nositi samo i isključivo DW. Što me nagnalo na tako drastičnu promjenu? Jednostavna činjenica da su kvalitetom nadmašili sve ostale satove koje imam.

Od 2014. nisam promijenila niti jednu bateriju, nisam promijenila niti jednu kožnu narukvicu sata niti sam ih uništila nošenjem, pranjem ruku i svakodnevnim aktivnostima. Ako ovo nije dovoljan razlog za još jednu ediciju Daniel Wellington sata, onda ne znam što bi me dodatno trebalo motivirati.

Ovaj put je moj odabir pao na Classic Petite Melrose 32 mm s bijelom brojčanikom. Nešto manji od svoja dva prethodnika koji su 36 mm veličine. Također se od prethodnika razlikuje po narukvici koja je metalna u zlatnoj nijansi. Neznatno je teži od satova s kožnom narukvicom, ali se po nošenju ruka navikne.Zanimljivo je kako je narukvica vrlo duga i moguće ju je skratiti mehanizmom i kopčom za podešavanje, a ja sam svoju kopču stavila na pola dužine jedne narukvice.

Daniel Wellington Classic Petite Melrose 32 mm

Sat je daleko ženstveniji od onoga na što sam navikla posljednjih godina, što je djelomično bio i razlog zašto sam se odlučila baš za njega. Htjela sam nešto manji sat, oku ugodan ali dovoljno zanimljiv da ga svi primijete. Neopisivo dobro stoji na male crne haljine kada svojim zlatnim sjajem hvata odsjaj očaravajućih blagdanska svjetla. Genijalno pak stoji i na odvažno mono crveno odijelo, kada ne odvlači pozornost s modernog stylinga. Traperice i bijela majica jednako cool izgledaju kada im se pored Daniel Wellington sata pridruži i mala zlatna Classic Cuff narukvica.

Moja je u veličini small i iskreno, mislim da sam mogla uzeti i large veličinu, iako bi medium (koje nema) bila idealna. Unatoč svom small broju i nazivu i dalje mi stane na ruku samo nema onaj nonšalatni feel, već do zgloba stoji sasvim normalno. I dalje se miče i ima prostora, ali jedini problem koji imam je stavljanje narukvice na ruku, najviše poradi ovalnog oblika, iako upravo je ovalni oblik to što ju čini statičnom na pravoj poziciji – Daniel Wellington natpisu.

Narukvica i sat dolaze u posebnom poklon paketu koji je savršen poklon.

Želite li nekom pokloniti sat, narukvicu ili možda set, iskoristite i promo kod „ADDTOLOVE“ koji vam daje 15% popusta na kupovinu i da, zbraja se s posebnim ponudama na webu. 😊

Odo se baviti predmetom svoje požude.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

  1. Mihaela

    29 lipnja

    izgleda fantastično 🙂

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove