READING

DEBORAH prirodna poslastica za savršen ten

DEBORAH prirodna poslastica za savršen ten

Proizvod koji snažan fokus stavlja na posebno odabrane sastojke. Formula temeljena na biljnim sastojcima oslobođena od sintetičkih supstanci. Ovakva formula je u trendu te je u porastu u kozmetičkoj industriji, a potaknuta je informiranošću kupaca i njihovom sviješću o važnosti prirodnih sastojaka.  Ovu osvještenost moguće je zahvaliti blogerima i forumima, ali i sastojcima koji su otisnuti na proizvodima. Deborah Group je pokrenula globalnu revoluciju i uložila dugogodišnja iskustva kako bi kreirali prvi Deborah Milano puder koji je oslobođen parabena, silikona, mineralnih ulja i akrilata, a zadržava ulogu pudera i pruža svilenkastu glatkoću kako bi ga nositi bilo zadovoljstvo.  Formula Perfect&Natural pudera je specifična kako bi osjetljivoj koži pružala njegu i zaštitu. Ali to nije sve – formula Perfect&Natural pudera ujednačuje ten i pruža prirodan izgled. Jednostavno savršeno!

Novi Perfect&Natural Deborah Milano puder prekida s parabenima, silikonima, mineralnim uljima i akrilatima istovremeno ne žrtvujući performans pudera.  Mekana i baršunasta konzistencija se topi na koži ostavljajući prirodan i ujednačen finiš. Pruža hidrataciju i blistavost tena. U formuli srednjeg prekrivnja nalaze se biljna ulja te ekstrakti biljaka koji hidratiziraju kožu, prekrivaju nedostatke, minimiziraju pore i matiraju kožu. Prirodni multifunkcionalni emulgator stvara zaštitni sloj oko kože koji pruža dugotrajnu hidrataciju. Posljednje, ali ne manje bitno, formula sadrži polisaharide iz šećera koji  služe kao nježna zaštita od vanjskih utjecaja.  SPF15 štiti kožu od starenja uzrokovanog UV zračenjima.

deborah perfect natural puder foundation

Deborah Milano novi Perfect&Natural puder dolazi u praktičnoj tubi s prozorom kako bi se olakšalo nalaženje prikladne nijanse.

 

Perfect&Natural Deborah Milano puder je dostupan u 6 nijansi. Preporučena mpc je 86,90 kn.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove