READING

ItGirls@Illamasqua – Let’s go Nude

ItGirls@Illamasqua – Let’s go Nude

Nedavno smo se okupile na malom i slatkom druženju u novom Illamasqua store-u i to u organizaciji ItGirl.hr. Predstavljanje nove Nude Glamore kolekcije proteklo je u opuštenom tonu, dok nam je poznata hrvatska vizažistica Ivana Bilandžija-Billy pokazala kako koristiti nijanse, teksture  i odgovorila na sva naša pitanja.

Unatoč tome što je jesen stigla, tamne ruževe prema prijedlogu Illamasque vrijedi ostaviti doma i odabrati jednu od sedam nijansi koje komplementiraju tonu tena svake žene.

Nude Glamore kolekcija sastoji se od dobrih, starih poznatih ruževa. Već znamo kako su Illamasqua ruževi poznati po svom pigmetu, dugotrajnosti i širokoj paleti boja, a ova kolekcija je upotpunila doživljaj za sve one djevojke koje vole izgledati prirodno i svježe. Naglasak cijele kolekcije je upravno na rekreiranju uvijek prisutnog i bezvremenskog nude i natural looka.

Kolekcija donosi sedam nijansi ruževa koji odgovaraju svim podtonovima, samo je bitno pronaći onaj ruž koji najbolje odgovara vašem podtonu. AK imate hladni, rozi podton, izaberite nježno rozi nude ruž, ako su vam možda podtonovi više na zlatnu stranu tada je zemljana roza vaš odabir. Illamasqua-Fall-2014-Nude-Lipstick-Collection

Illamasqua-Nude-lipstick-shades

 

Isto tako nas je očarala jesenska Once kolekcija koja nudi tri kremasta sjenila u predivnim fancy posudicama s poklopcem koji je rozo zlatne boje.

fall2014_illamasqua012 fall2014_illamasqua014 fall2014_illamasqua013

Nijanse: Courtier (dusky rose), Embellish (rich cocoa) & Bibelot (rustic golden teal).

Sjajila dolaze u dvije varijante, vrlo su nježna i mogu se koristiti samo kao naglašavanje volumena, kombinirati s ruževima i drugim sjajilima, ili samostalno: Exquisite (pink oyster) & Opulent (rainbow beige).

Rumenilo je nježna Naked Rose i stvara lagani ružičasti, zdravi ten na obrazima.

fall2014_illamasqua001

 

A sada kako smo se proveli…

 Hvala kolegicama na super druženju i posjetite ih na :

missundaztood
anaviglam
make up ninja
alexandra nyx
make up break
make up and other
lilmee


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove