Lancome Grandiose Liner

Moderniji je no ikad i može se nositi po želji – kao čiste grafičke linije koje se protežu preko kapka ili pak suptilnije i delikatnije pri korijenu trepavica. Snažnim povratkom na modne piste i kao jedna od glavnih tema savjeta o ljepoti, simbolizira vječnu težnju za kreiranjem izgleda koji će nas izdvojiti iz mase, a sve to na zabavan način.

Lancôme još jednom pomiče granice i predstavlja Grandiôse Liner, revolucionarni tuš za oči inspiriran tehnikama koje koriste vizažisti. Kroji vlastita pravila zahvaljujući suptilnoj tehnici i nevjerojatnoj fleksibilnosti prilikom nanošenja.Lancome Grandiose Liner-mat-PLV-6

Ovo čudo tehnologije uključuje osovinu koja omogućuje zakrivljenost drške za 35 stupnjeva i dosad neviđenu fleksibilnost pri nanošenju. Nova gusta, neprovidna i potpuno mat formula intenzivira pogled i kreira iznimno smione linije.

 

Ukosi, nanesi i kreiraj

Riječ je o jednoj od najčuvanijih tajni visažista: zakrivljenost četkice pod određenim kutom omogućuje bolju fleksibilnost i kreativnost, a time i ljepše oči. S drškom pod kutom od 35 stupnjeva, Grandiôse Liner pojednostavljuje tehniku i omogućava preciznije nanošenje.

Lisa Eldridge, Lancômeova kreativna direktorica za make-up, svoje je stručno znanje iskoristila na najbolji mogući način – za određivanje pravog kuta, odnosno broja koji simbolizira revoluciju u kreativnosti. Drška tuša za oči Grandiôse Liner savija se zahvaljujući osovini te se koristi u dva specifična položaja, a to su ravni i nagnuti. Nagnuti položaj pruža bezbroj mogućnosti budući da tuš može lakše i preciznije dosegnuti gornju liniju trepavica, od unutarnjeg kuta prema vanjskom. Tehnika je prilagođenija korisnicima te je krajnje pojednostavljena.

Grandiôse Liner ima i iznimno delikatni vršak (od samo 0,2 mm) s teksturom od sintetičkih mikrovlakana i smole, što omogućuje apsolutnu fleksibilnost – ključ preciznosti linija. Pri uranjanju u bočicu, vršak upija optimalnu količinu proizvoda.

Iznenađujuće smion mat finiš

Gusti, neprovidni i potpuno mat pigmenti kreiraju nevjerojatno sofisticiran izgled. Tuš je dostupan u tri iznimno intenzivne nijanse (crna poput ugljena, plava u nijansi safira i prodorno smeđa), a čisti mat finiš donosi beskonačnu postojanost, bez mrljanja.

Formula na bazi vode nježno klizi po koži i brzo se suši. Vlaga i lučenje sebuma nimalo ne utječu na linije. Lateksnipolimer formira štit koji omogućuje postojanost i zaštitu proizvoda tijekom cijelog dana. Riječ je o savršenoj formuli iz bilo kojeg kuta, koja omogućuje precizno nanošenje i iznimnu postojanost. Grandiôse Liner se lako uklanja i ispire toplom vodom.

Nova maskara Grandiôse Extrême trepavicama daje maksimalni volumen i savršeno nadopunjuje ‘Grandiôse’ izgled. Inovativna formula reinterpretira koncept postojanog volumena zahvaljujući dršci u obliku labuđeg vrata koja sama navodi ruku na nanošenje uz korijen trepavica, odnosno uz njihovu liniju. Trepavice su prekrasno zaobljene prema van, izdužene i volumizirane, a rezultat je iznimno profinjen i zavodljiv izgled.

Prva tajna volumena krije se u velikoj količini elastomera u četkici. Brojne čekinje raspoređene u izmjeničnim redovima osiguravaju bolje odvajanje trepavica kod svakog poteza četkice te ujednačenije nanošenje. Zahvaljujući velikom kapacitetu, obuhvaćaju sve trepavice odjednom i nanose optimalnu količinu maskare za izniman volumen.

Uz četkicu, formula nove generacije drugi je ključni čimbenik za postizanje izvanrednog volumena. Njezina raskošna tekstura jednostavno se nanosi i obavija trepavice mekim i podatnim finišem. Prianjajući polimeri omogućuju trenutačno prekrivanje trepavica i dugotrajnu postojanost. Kruti vosak koji se često koristi u formulama za maskare sada je zamijenjen fleksibilnim, koji u trenu donosi impresivan volumen. Lateks formira zaštitni sloj oko trepavica i omogućuje iznimnu postojanost i savršen make-up tijekom 24 sata.

LANCÔME GRANDIÔSE LINER RANGE copy

Intenzivno prodorna crna boja maskare naglašava volumen. Zahvaljujući polimeru koji ističe boju i iznimno finim pigmentima, formula se ujednačeno raspršuje te donosi čistu i neprovidnu crnu nijansu. Optimalno povezivanje poboljšava kompatibilnost vodene faze proizvoda i voska, za još učinkovitiju disperziju pigmenata. Crna nikada nije bila toliko moćna, a trepavice toliko naglašene.

Grandiôse Extrême je moderna i profinjena maskara u crnoj mat bočici koja i sama najavljuje da je je riječ o make-upu dosad neviđenog intenziteta.

penelope_cruz_y_el_nuevo_grandiose_liner_de_lancome_la_pareja_perfectaPrelijepa Penélope Cruz pozira pred objektivom Alexija Lubomirskija s očima obavijenim tušem Grandiôse liner

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove