Milk&Honey Monday – Intro

Med i mlijeko – dva sastojka koja se već stoljećima koriste za njegu kože i kose, obogatili su mnoge proizvode pa čak i nadahnule cijele linije proizvoda. Tako su Oriflame stručnjaci uzeli ono najbolje od prirode i pretočili to u liniju pod nazivom Milk&Honey.

oriflame_milk_honey_day_night_cream_3

Med i mlijeko – borba titana

Mislim da su med i mlijeko izvorni i stoljetni sastojci koje su žene koristile za njegu lica, kose, kože, više-manje svega. Dokazano znamo kako je med izvrstan za sve tipove kože, pogotovo za suhu. Krcat je vitaminima, aminokiselinama, enzimima stoga ni nije čudno da rješava više problema na koži no što možemo nabrojati. Mlijeko je jednako impresivno što se tiče referenci, od korisnih soli, bjelančevina, enzima, masti i slično, stoga kapa dolje kada se med i mlijeko udruže zajedno u borbi protiv suhe kože.

oriflame_milk_honey_day_cream_hand_cream

Linija od 26 proizvoda

Cijela Milk&Honey linija sastoji se od čak 26 proizvoda! Cijelu liniju možete pogledati na Oriflame webu.

Nalaze se tu proizvodi za njegu lica, za njegu kože tijela i njegu kose. Zanimljivo je da u liniji možete pronaći sve što vam treba za njegu od glave do pete. Svi proizvodi imaju isti, karakteristični miris. O mirisima i teksturama ćemo naknadno jer ćemo uskoro proći kroz gotovo sve proizvode!

oriflame_body_shower_body_scrub_body_cream

Blagodati linije

Iznenađujuće dobre teksture, bogate konzistencije, naročito kod kremica za lice.

Očekivanja i dojmovi

Iscrpne recenzije proizvoda možete očekivati kroz nekoliko idućih ponedjeljaka. Naći će se tu savjeti i trikovi, a očekuje vas i jedan post iznenađenja, kojem se jako veselim!

 

oriflame_milk_honey_face_day_cream

 

Moooorate mi javiti jeste li isprobali što od Milk&Honey proizvoda i javite svoje dojmove!

 

 

Od danas pa do kraja siječnja, svakog ponedjeljka moći ćete pročitati razne savjete ali i recenzije proizvoda za njegu kose, kože i lica. Omogućuje Oriflame u specijalu naziva Milk&Honey Monday.


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove