READING

Redizajn bloga

Redizajn bloga

Drage moje,

drago mi je da se i dalje čitamo. Blog je u posljednje vrijeme više aktivan na društvenim mrežama i moj angažman je znatno manji ovdje, ali vidim da i dalje ne jenjava interes za određene teme i da u današnjoj eri “brzih informacija” svejedno volite skrolati kroz ovaj blog.

Već se neko vrijeme radi na novom izgledu bloga, produkciji materijala za blog i jedva čekam da se cijeli blog “re-vampa” 😉

Za sada smo imali pozadinske, “nevidljive” radove koji bi uskoro mogli postati vidljivi pa blog možda neće biti u svakom trenutku potpuno funkcionalan, ali preostaje mi jedino opcija da ga skroz ugasim što ne želim radi količine interesa.

Ako ponekad vidite fotku koja je van okvira, tekst koji se čudno prelama ili nešto slično znajte da nije strašno 😉

 

xoxo

M


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

  1. Fotku van okvira sam primetila, ali nista sem toga, super je, dopada mi se, a cini mi se da je citaniji nego ranije.
    Cestitam za prethodnih osam godina, citanost ti raste, zelim ti jos mnogo citalaca, godina trajanja bloga i mnogo uspeha i srece u licnom zivotu. Veliki pozdrav.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove