READING

Stop masnoj koži / Vichy Idealia linija dobila nov...

Stop masnoj koži / Vichy Idealia linija dobila novog člana

Kako bi upotpunio Idealia liniju za višestruku korekciju kvalitete kože, Vichy je predstavio novu članicu obitelji Idealia gel-kremu koja pruža novo iskustvo svježine, smanjuje neželjeni masni sjaj kože i čini ten blistavim. Riječ je naprednoj formulaciji koja izravno utječe na korekciju kvalitete mješovite do masne kože.

Nova Idealia gel-krema obogaćena je Kombuchom koja pomaže zaglađivati površinu kože i povećava njezin sjaj te sastojkom Aquakeep, mikrosferom mrežastih poliakrilata za dubinsku hidrataciju i svjež mat izgled. Baršunasta, nemasna i neljepljiva tekstura nove Idealia gel-kreme pruža osjećaj iznimne svježine iz dana u dan. Poboljšava izgled kože na površini, smanjuje masni sjaj kože i i osigurava 24-satnu hidrataciju uz svjež mat izgled.vichy_idealia_masna_koza_addtolove

IZAZOVI KVALITETE KOŽE NA POVRŠINI

Postizanje idealne kvalitete kože razlog je zabrinutosti sve većeg broja žena bez obzira na dob ili etničku pripadnost. No taj ideal nije povezan samo s manjim brojem bora, nego i sa lijepom, ravnomjernom, homogenom kožom bez mrlja i bez crvenila, bez masnog sjaja, kožom čija je tekstura glatka i nježna te isijava zdravlje. Danas je moguće je imati mješovitu kožu koja se suviše sjaji, ali bez prisutnih  nepravilosti. Vichy je otkrio kako gotovo 1/3 žena brine upravo taj problem. Žene žele njegu koja matira masni sjaj i istovremeno ne šteti prirodnoj blistavosti kože.

Sa starenjem, stresom, umorom i ekstremnim okolnostima u svakodnevnom životu mijenja se priroda kože. Sve to utjeće na procese u koži u svim slojevima zbog čega koža postepeno slabi. To se također odražava i na kvalitetu tena naročito u neželjenom sjaju uzrokovanom suvišnom lučenju sebuma. Masna koža i koža sklona prekomjernom lučenju sebuma nije samo vizualni problem već se može doživjeti kao istinski društveni hendikep.

Upravo taj problem suvišnog sjaja doprinosi nejednakoj kvaliteti tena i umornom izgledu kože. Za postizanje idealne kože potrebno je djelovati na njezinu kvalitetu. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealne kvalitete kože. Vichy je to učinio: pomirio nepomirljivo – blistavost bez masnoga sjaja. Laboratoriji Vichy osmislili su Idealia Gel – kremu koja za kvalitetu mještovite do masne kože s prvim znakovima starenja koja ujedno djeluje na suženje pora, neujednačenost tena, korekciju neželjenog masnog sjaja, obnovu blistavog tena i ublažene znakove umora.

IDEALIA GEL-KREMA PRVA VICHY KOREKTIVNA NJEGA PRILAGOĐENA ZA MJEŠOVITU DO MASNU KOŽU:

Korekcija izgleda masne kože

Kombucha – Kombucha je stoljećima poznata u farmakopeji po svojim terapeutskim svojstvima te antioksidacijskom i tonificirajućem djelovanju. Laboratoriji Vichy počeli su ga koristiti kao glavni aktivni sastojak koji djeluje na kvalitetu kože. Dobiva se biotehnološkim postupkom iz crnog čaja i prirodno sadrži AHA kiseline + vitamine B9 + polifenole: dragocjeni sastav koji djeluje na sve slojeve epidermisa.

Dubinska kontrola neželjenog sjaja

Aquakeep – Ova tekstura vodenastog gela sadrži jedinstvenu tehnologiju Aquakeep, svježe mikrosfere s moćnim kapacitetom upijanja za teksturu s iznimno svježim osjećajem na koži. Vidljivo zaglađuje bore i površinu kože. Koža je pod prstima meka i elastična.

Obnova i jačanje površine kože

Vichy Termalna mineralizirana voda – Izravno djeluje na poboljšanje kvalitete kože. Snaga 15 dragocjenih minerala i elemenata u tragovima ojačava, obnavlja i uravnotežuje masnu kožu čineći ju snažnijom u borbi protiv unutarnjih i vanjskih negativnih učinaka.

U skladu sa svojom svježom i vrlo osjetilnom teksturom miris Idealia gel-kreme širi gornju notu zelenog čaja, središnju notu bijelog cvijeća jasmina i đurđica, drvenasti miris cedra, mošusa i Gaiac drva.

 


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao novinar, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

INSTAGRAM
@addtolove