READING

Vichy njega kože u veljači

Vichy njega kože u veljači

Svaka je žena u jednom trenutku u potrazi za idealnom njegom protiv starenja: ovisno o dobi, potrebi kože, te biološkim, hormonalnim ili starenjem pod utjecajem načina života potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Vichy kao anti-age stručnjak okuplja zdravstvene stručnjake, dermatologe, ginekologe, farmaceute, nutricioniste i psihologe kako bi stvarao djelotvorna rješenja za navedene potrebe te u svojim proizvodima objedinjuje 100 % učinkovitost, toleranciju i ugodu. Sve Vichy anti-age njege odgovaraju potrebama kože današnjih žena i uzimaju u obzir vanjske i unutarnje čimbenike koji mogu utjecati na kožu poput načina života, prehrane, stresa te biološkog i hormonalnog starenja.

Upravo zato Vichy predstavlja tri anti-age ekspertize i linije koje su prikladne za različite potrebe kože u borbi protiv starenja:

VICHY - IDEALIA copy

Linija Idéalia prva je Vichy linija koja se bori protiv prvih znakova starenja te preoblikuje kvalitetu kože.

VICHY - LIFT ACTIV copy

Linija Liftactiv pomaže pri učinku liftinga te učinkovito djeluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće.

VICHY - NEOVADIOL copy

Neovadiol predstavlja idealnu liniju za zrelu kožu koja se uspješno bori protiv gubitka gustoće, povećanja krhkosti i suhoće kože.

 

Zajedno, ove tri linije  omogućuju idealnu kožu  u svakoj dobi, čak i za osjetljivu kožu! Idealna koža u svim životnim dobima u veljači ima priliku dodatno zablistati uz ekskluzivan Vichy poklon sa Swarovski elementima!

VICHY ANTI AGE copy


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove