VICHY / MINERALIZIRANA TERMALNA VODA

ČISTA, VITALNA I JEDINSTVENA mineralizirana voda Vichy iznimno je bogata mineralima, uravnotežuje ph vrijednost kože, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih utjecaja, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Korištenje mineralizirane vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini njege – istovremeno jača, uravnotežuje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju njege ili kao ugodno osvježenje zaosjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati.

Vichy_lab pr copy

DOKAZANI SAVEZNIK ZA SNAŽNU KOŽU

Rođena na području francuskih vulkana, na dubini od 4.000 metara Vichy mineralizirana termalna voda teče tijekom svog tisućljetnog putovanja. 15 esencijalnih minerala čini ju termalnom vodom s velikom raznolikošću minerala. Tako obogaćena pruža trostruko djelovanje za snažniju kožu: jača, uravnotežuje i obnavlja kožu. Vichy mineralizirana voda zaštićena je od onečišćenja i kontrolirana nekoliko puta dnevno za najviši stupanj tolerancije i učinkovitosti. U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima dio je svih Vichy proizvoda.

Tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea mijenja se i obogaćuje dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista, vitalna i prirodno blagotvorna. Stoga i ne iznenađuje da je upravo Vichy mineralizirana voda esencijalna komponenta svih Vichy proizvoda.

MARQUE_EauThermale_0550-554-V1_s copy

AQUALIA THERMAL – hijaluronska kiselina u Aqualia Thermal proizvodima u kombinaciji s Vichy mineraliziranom vodom dugotrajno hidratizira kožu i čini ju otpornijom na štetne utjecaje. Učinkovita njega isušenih područja lica moguća je zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju.

LIFTACTIV SUPREME – Ramnoza u svim Liftactiv proizvodima zajedno s Vichy mineralizranom vodom prirodno djeluje protiv starenja kože. Za vidljivo čvršću kožu. Trenutačno zaglađuje bore i nedostatke te osvjetljava ten.

IDEALIA – Vichy mineralizirana voda u kombinaciji s Kombuchom pojačava antioksidativna i antiglikacijska svojstva, poboljšava kvalitetu kože: boju, teksturu, blistavost.

NEOVADIOL – Hijalurnoska kiselina, HEPES, hedione, Hydrovance te Pro-Xylane u suradnji s mineraliziranom vodom igraju ključnu ulogu u strukturi kože pod utjecajem menopauze čineći ju gušćom i s više volumena.

EAU THERMALE vichy mieralizirana termalna voda

 

Informativna cijena:

Vichy mineralizirana voda 50 ml: 31,90 HRK

Vichy mineralizirana voda 150 ml: 56,16 HRK


Proteklih osam godina piše blog i uživa u isprobavanju svih kozmetičkih proizvoda koji joj dođu pod ruku. Ljubav prema beauty temama pretočila je u posao te sada radi kao producent, inženjer multimedije i marketing junkie u beauty industriji.

RELATED POST

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
@addtolove